Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Portiekflats in Arhnem, voorzien van Steigerloos® elementen met steenstrips en gevelbeplating

Steigerloos® Bouwen met gevelbeplating

Op de prefab gevelelementen van Steigerloos® Bouwen kan een grote verscheidenheid aan gevelbeplating gemonteerd worden. Denk aan vezelcement of aluminium gevelbeplating. De gevelplaten zijn onderhoudsarm, duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden.

 • Geen steigermateriaal
 • Maximale bouwtijdverkorting
 • Hoogbouw & binnenstedelijk
 • Brandklasse B

Eenvoudige montage

De Steigerloos® gevelelementen worden af-fabriek voorzien van gevelbeplating. De platen worden mechanisch verankerd en kunnen eventueel vastgezet worden op een achterconstructie.

Uniek aan Steigerloos® Bouwen is dat de prefab gevelelementen op de bouwplaats direct vanuit de kraan gemonteerd worden, zonder dat hier nog een steiger aan te pas komt!


Prefab gevelelement vezelcement gevelplaten
Bernard Reuvers

Bernard Reuvers
Technical Sales Engineer
breuvers@webo.nl
+31(0)610 84 00 63

Vrijheid in ontwerp

HSB-gevelelementen bieden volledige architectonische vrijheid. Zo kan het element met verschillende materialen afgewerkt worden zoals aluminium en cementgebonden gevelplaten.

De cementgebonden platen zijn in verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar. Denk aan gefreesde lijnen of gepersonaliseerde designmotieven. Daarnaast kunnen de platen goed gecombineerd worden met andere gevelafwerkingen, zoals minerale steenstripshoutgevelbeplating en stucwerk.

LEUK OM TE WETEN

Wist je dat de Steigerloos® gevelelementen tot wel 70 meter hoog vanuit de kraan gemonteerd kunnen worden? De elementen zijn in een minimale doorlooptijd te engineeren, te produceren en te monteren.

De elementen, inclusief kozijnen en gevelbekleding, komen kant-en-klaar uit de fabriek, waardoor ze een perfecte oplossing bieden voor hoogbouw en binnenstedelijk bouwen.

Hoge Rc-waardes en brandklasse B

Hoge Rc-waardes en brandklasse B

Door slimme isolatietechnieken en hout toe passen, behalen de Steigerloos® gevelelementen een Rc-waarde tot wel 8,0. Hiermee voldoe je altijd aan de BENG- en NOM-norm en ben je klaar voor 2050. Ook beschikken de elementen over brandklasse B. Een eis die vanuit het Bouwbesluit verplicht is voor gebouwen hoger dan 13 meter.

Met Steigerloos® Bouwen heb je de zekerheid dat je voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen:

 • KOMO-certificaten en attesten, inclusief de Bouwbesluit-aansluitdocumenten op het gehele systeem
 • ISO 9001:2015
 • Brandklasse B certificaat
 • PEFC-, FSC®– en/of STIP®-certificaten
HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Energieopgave van 2050

Houtbouw levert een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheidsopgave van 2050. Hout is namelijk het enige materiaal dat CO2 opslaat en van nature een isolerende werking heeft. Dit gecombineerd met onze isolatietechnieken zorgt ervoor dat de warmtevraag van gebouwen gereduceerd wordt. Met Steigerloos® willen we een bijdrage leveren aan energieneutraal en circulair bouwen.

Ga jij ook voor efficiënter, slimmer en duurzamer bouwen?

Naast een korte bouwtijd en een eenvoudige montage ben je met de Steigerloos® gevelelementen helemaal klaar voor 2050. Benieuwd naar de voordelen voor jouw project?

Bespreek je wensen met Bernard Reuvers; hij denkt graag met je mee.

Bernard Reuvers

Bernard Reuvers
Technical Sales Engineer
breuvers@webo.nl
+31(0)610 84 00 63
Brochure downloaden

Brochure HoutAlu-Kozijn Vuurvast®

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Bouwtijdverkorting
 • Gevelafwerkingen
 • Brandklasse B
 • Hoogbouw & binnenstedelijk

Vraag online je offerte aan

Back to top