Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Soorten houten kozijnen

Houten (raam)kozijnen

WEBO is de vakkundige partij voor enginering, productie en ook montage van houten raamkozijnen. De houten raamkozijnen zijn naar eigen wens te voorzien van glas en aflak. We verwijzen u hier ook graag naar de concepten kiezer voor houten raamkozijnen. In deze concepten kiezer kunt u zelf de keuze maken hoe compleet u het houten raamkozijn geleverd wilt hebben. WEBO heeft een breed en divers assortiment ramen. Wat onder andere bestaat uit: hefschuifpuienbuiten- en binnendraaiende ramen, valramen, tuimelramen en klep -uitzetramen.

Maatvast en stabiel

WEBO-ramen zijn gegarandeerd, maatvast en stabiel, wat mogelijk is door het gebruik van een moderne BIM aangestuurde productielijn. De goede basis voor een kwalitatief product, wat komt door de snelle en maatvaste productie van de automatisering. Ook worden WEBO-Ramen geleverd volgens KVT standaard afmetingen.

Back to top