Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Soorten houten kozijnen

Houten (raam)kozijnen

WEBO is de vakkundige partij voor enginering, productie en montage van houten raamkozijnen. De houten raamkozijnen kunnen naar eigen wens voorzien worden van glas en aflak. We verwijzen u hier ook graag naar de concepten kiezer voor houten raamkozijnen. In deze concepten kiezer kunt u zelf de keuze maken hoe compleet u het houten raamkozijn geleverd wilt hebben. WEBO heeft een breed en divers assortiment ramen. Wat onder andere bestaat uit: hefschuifpuienbuiten- en binnendraaiende ramen, valramen, tuimelramen en klep -uitzetramen

Maatvast en stabiel

WEBO-ramen zijn gegarandeerd en maatvast en stabiel. Dit kan gegarandeerd worden door het gebruik van een moderne BIM aangestuurde productielijn. De goede basis voor een kwalitatief product, wat door automatisering maatvast en snel geproduceerd wordt. WEBO-Ramen worden geleverd volgens KVT standaard afmetingen.

Back to top
error: Deze content is beschermd