Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Deur in fabriek

Stapeldorpeldeuren van WEBO

Stapeldorpeldeuren van WEBO

WEBO ontwerpt en produceert stapeldorpeldeuren, variërend van standaard maten tot maatwerk. Onze deuren zijn uitgerust met HR++ of driedubbele beglazing en hebben een minimale dikte van 68 mm. Dit in tegenstelling tot veel andere deuren die nog steeds vaak worden geproduceerd in een slankere 54 mm variant.

Met het gebruik van hout, dragen we bij aan een betere leefomgeving. De stapeldorpeldeuren van WEBO worden met zorg in eigen fabriek geproduceerd en afgehangen. Ze voldoen standaard aan de BENG-norm en kunnen geëngineerd worden volgens de NOM-norm.

Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over stapeldorpeldeuren.

Deuren details

Deuren details

De standaardafmetingen van onze deuren zijn doorgaans 68/90 * 114 mm, met een dikte van 68 of 90 mm en stijlen van 114 mm. De dichte / vlakke deuren van WEBO hebben een dikte van 54 mm en een enkele kierdichting. Onze stapeldorpeldeuren hebben een dikte van 68 mm of 90 mm en een dubbele kierdichting, waardoor de deur nog beter isoleert. Deze dikte resulteert in een goede isolatiewaarde, waardoor de deuren beter warmte vasthouden en geluid buitenhouden in vergelijking met de dunnere 54 mm deuren.

Onze stapeldorpeldeuren kunnen ook uitgevoerd worden in hout-aluminium. Ontdek meer over de voordelen van het HoutAu-Kozijn®.


Wat is een stapeldorpeldeur?

Een stapeldorpeldeur is een deur waarbij een gedeelte van de deur voorzien is van glas en een ander gedeelte afgewerkt is als borstwering. Stapeldorpels zijn de houten ‘planken’ aan de onderzijde van de deur, die ook wel de borstwering worden genoemd. Onze stapeldorpeldeuren bestaan uit ten minste twee stapeldorpels, maar het aantal stapeldorpels kan worden verhoogd tot maximaal negen.

De uitstraling van de deur wordt grotendeels bepaald door de hoogte van de borstwering. Een lage borstwering laat veel natuurlijk licht binnen, wat vaak wordt gekozen voor voordeuren. Voor achterdeuren en schuurdeuren wordt daarentegen vaak gekozen voor een deur met een hoge borstwering, vaak bestaande uit 6 of 7 stapeldorpels.

LEUK OM TE WETEN
Wist je dat bij stapeldorpeldeuren van WEBO opdeklatten overbodig zijn? Dankzij de stevige constructie en vormstabiliteit zijn deze niet nodig om verbindingen te bedekken. Dit heeft een esthetisch voordeel, omdat opdeklatten het uiterlijk van de deur kunnen verstoren en als minder fraai worden ervaren.

Met onze deuren geniet je van een strak en mooi ontwerp, vrij van opdeklatten.

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment

Ons uitgebreide assortiment omvat diverse modellen, inclusief deuren met glas en een scala aan houtsoorten waaruit gekozen kan worden, zoals meranti, merbau en mahonie hout. Ook is het mogelijk om de stapeldorpeldeuren te voorzien van zijlichten. Voor de deur wordt hetzelfde hout gebruikt als het kozijn. Het glas in de deuren in zijlichten wordt met uiterste precisie geplaatst. Dit garandeert uitstekende prestaties prestaties en een esthetisch hoogwaardige deur.

Voor een zorgeloze ervaring bieden we zelf transport aan. De kozijnen en deuren worden zorgvuldig geladen op bokken, zodat tijdens het transport geen beschadigingen kunnen ontstaan.

Kwaliteitsnormen stapeldorpeldeur

Ook de houten stapeldorpeldeuren van WEBO zijn voorzien van de volgende kenmerken/certificeringen:

  • CE-markering conform NEN-EN 14351-1.
  • De kozijnen worden onder het KOMO®-keurmerk gemaakt.
  • Als onderdeel van KOMO® voorzien van het Hernieuwbaarheidslogo (concept I en II).
  • 6 of 10 jaar garantie van HOUT100%.
  • FSC®– en/of PEFC-gecertificeerd (STIP®)
HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Brandwerendheid stapeldorpeldeur

Zowel onze brand- en rookwerende houten en hout-aluminium kozijnen én deuren bieden 30-60 minuten weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag naar een ander compartiment (WBDBO). Onze kozijnen en deuren zijn gecertificeerd volgens NEN-EN 16034, waardoor de brandwerende draaivalramen en uitzetramen (met en zonder zijlicht) de juiste CE-markering dragen. Een standaard brandwerend kozijn heeft een CE-markering conform NEN-EN 14351-1.

WEBO: innovatieve kozijn oplossingen

Door de eeuwen heen heeft hout zich bewezen als een duurzaam en betrouwbaar materiaal. Het brengt vele voordelen met zich mee. Kies voor een warme uitstraling en een lange levensduur!

Als uitvinders in de timmerindustrie en kozijn-leverancier, denken wij mee met jouw bouwproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. De keuzemogelijkheden voor onze kozijnen zijn enorm. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en kunnen we de kozijnen afgelakt leveren in alle RAL-kleuren.

Jouw wens staat centraal

Van standaard maten tot maatwerk, douglas tot eiken en afgelakt in alle kleuren.

Benieuwd naar onze prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Bespreek je wensen met Job Huisman; hij denkt graag met je mee.

Job Huisman

Job Huisman
Accountmanager
jhuisman@webo.nl
+31 (0)6 11 97 69 01
Brochure downloaden

Vraag online je offerte aan

Back to top