Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Houten binnenkozijnen voor de woning- en utiliteitsbouw

Houten binnenkozijnen van WEBO

WEBO engineert, produceert en levert houten (binnen)kozijnen voor de woning- en utiliteitsbouw: voor projecten vanaf 1 woning tot grote en complexe projecten zijn wij een betrouwbare partner. Zowel zacht- als hardhoutsoorten kunnen toegepast worden voor binnenkozijnen. Denk bijvoorbeeld aan Grenen of Eiken met een transparante afwerking. Andere houtsoorten zoals Bamboe of Meranti worden ook vaak toegepast voor de productie van binnen(deur)kozijnen.

INFORMATIE & ADVIES
Job Huisman
Accountmanager
jhuisman@webo.nl
+31(0)611 97 69 01

Certificeringen

Certificeringen

Bij WEBO passen we alleen hout toe dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Door de toepassing van 100% STIP®-keurhout (uitsluitend PEFC en FSC® gecertificeerd), zijn houten kozijnen een goede keuze voor een milieuvriendelijk bouwproces. De kozijnen worden daarnaast geleverd met het KOMO®-keurmerk en HOUT100%-zekerheid.


HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Binnenkozijnen

Voor houten binnen glaskozijnen bestaat de keuze uit 1 of meerdere glasvakken en diverse houtsoorten. De kozijnen kunnen in de fabriek gegrond worden of compleet voorzien worden van aflak in iedere RAL-kleur. Ook een transparante afwerking voor een warmere uitstraling in het gebouw behoort tot de mogelijkheden.

LEUK OM TE WETEN
Wist je dat er met regelmaat hardhout wordt gekozen voor binnenkozijnen?

Zo hebben we voor het Stadhuiskwartier in Deventer binnen én buiten het Eiken-Kozijn® toegepast. Doordat het inlands Eikenhout voorzien is van een transparante afwerking, heeft het gebouw een warme uitstraling.

Houten binnendeurkozijnen

Houten binnendeurkozijnen

Een houten binnendeurkozijn kan uitgevoerd worden met zij- en bovenlicht. Zowel stompe als opdekdeuren behoren tot de mogelijkheden. Bij een binnendeur wordt geen onderdorpel toegepast, zoals dit wel wordt gedaan bij standaard buitendeurkozijnen.

Er zijn verschillende maten mogelijk, passend voor uiteenlopende projecten. De binnendeurkozijnen van WEBO kunnen niet geleverd worden met binnendeuren.

DÉ LEVERANCIER VOOR KOZIJNEN

Ook onze buitenkozijnen voldoen aan de hoogste eisen: het BENG-kozijn® behaalt een U-waarde tot 1.0 en het NOM-Kozijn® een U-waarde tot 0.8. Daarnaast kan het BENG-Kozijn® in de toekomst voorzien worden van triple glas, zodat je altijd klaar bent voor 2050.

Innovatie is een belangrijk onderdeel van het DNA van WEBO. Als bedrijf in de timmerindustrie treden we buiten de gebaande paden van de traditionele bouw, iets waar we erg trots op zijn! Zo kunnen de kozijnen prefab geplaatst worden in onze HSB-elementen voor maximale bouwtijdverkorting.

BENG- OF NOM-KOZIJN®


68 mm / 90 deuren en ramen
De dikte van het kozijn in combinatie met het HR++ glas of triple glas, zorgt ervoor dat je voldoet aan de BENG / NOM-eis.

U-waarde 1.0 / 0.8
Het BENG-Kozijn® is zeer isolerend en behoudt zo de energie en warmte in het gebouw. Het NOM-Kozijn® behaalt zelfs een U-waarde van 0.8, waardoor je bijdraagt aan een volledig energieneutraal gebouw.

HR++ glas / triple glas
HR++ glas draagt bij aan warmte- en energiebehoud en triple glas zorgt voor optimaal warmtebehoud, zonder energieverlies.

LEES ALLE PRODUCTEIGENSCHAPPEN

WEBO: innovatieve kozijn oplossingen

Door de eeuwen heen heeft hout zich bewezen als een duurzaam en betrouwbaar materiaal. Het brengt vele voordelen met zich mee. Kies voor een warme uitstraling en een lange levensduur!

Als uitvinders in de timmerindustrie en kozijn-leverancier, denken wij mee met jouw bouwproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. De keuzemogelijkheden voor onze kozijnen zijn enorm. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en kunnen we de kozijnen afgelakt leveren in alle RAL-kleuren.

Jouw wens staat centraal

Ons assortiment bestaat uit buitenkozijnen en binnenkozijnen. De binnenkozijnen kunnen zowel met een opdek- als stompe uitvoering geleverd worden.

Wil je houten kozijnen kopen voor jouw project? Bespreek je wensen met Job Huisman; hij denkt graag met je mee.

Vraag online je offerte aan

Brochure aanvragen

Back to top