Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Eiken-Kozijn®: raam- en deurkozijnen

Eiken kozijnen: kies voor uitstraling

Kozijnen zijn bepalend voor de uitstraling van een gebouw. Wie bewust kiest voor de kracht van hout, komt uit bij eiken kozijnen. Met het Eiken-Kozijn® kunnen we grote en bijzondere afmetingen realiseren en het hout zowel binnen als buiten voorzien van een transparante afwerking. De kozijnen voldoen standaard aan de BENG- of NOM-eis en kunnen uitgevoerd worden met HR++ of triple beglazing.

Met het Eiken-Kozijn® realiseren we jouw ontwerpuitdagingen! Voor projecten vanaf 1 woning tot grote projecten zijn wij een betrouwbare partner.

INFORMATIE & ADVIES
Job Huisman
Accountmanager
jhuisman@webo.nl
+31(0)611 97 69 01
Eiken-Kozijn® met triple glas
+ GROTE AFMETINGEN
+ INLANDS HOUT
+ TRANSPARANTE AFWERKING

Binnen en buiten toepasbaar

Video Thumbnail

Binnen en buiten toepasbaar

Dankzij een uitvoerig onderzoekstraject weet WEBO als een van de weinige partijen hoe eikenhout binnen én buiten op een duurzame wijze toegepast kan worden. We gingen al aan de slag voor o.a. Stadhuiskwartier te Deventer en Gare Maritime Brussel.

Inmiddels werkt WEBO al zo’n 10 jaar met BIM. Onze engineers zijn altijd op de hoogte van de laatste BIM-standaarden en worden continu bijgeschoold.


HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Kies voor uitstraling, kies voor eiken

Eikenhout geeft warmte en maakt een uitzonderlijk kunstwerk van je gebouw. Wil je de warme uitstraling van het eikenhout behouden? Kies dan voor een transparante afwerking.

Het eikenhout is goed toepasbaar voor kozijnen met grote afmetingen, die door WEBO op maat worden gemaakt. Het Eiken-Kozijn® heeft dezelfde specificaties als andere kozijnen, met U-waardes tot wel 8.0.

LEUK OM TE WETEN
Wist je dat het eikenhout van onze kozijnen altijd Europees is?

Eikenhout kan zowel uit tropische als Europese bossen afkomstig zijn. Door te kiezen voor Europees eikenhout voorkomen we lange transportafstanden en daarmee extra CO2-uitstoot. Dit maakt het Eiken-Kozijn® circulair en duurzaam.

Als uitvinders in de timmerindustrie zijn we de uitdaging aangegaan om eikenhout echt breed toepasbaar te maken, en dat is terug te zien in onze projecten.

DÉ LEVERANCIER VOOR KOZIJNEN

Dé leverancier voor kozijnen

Innovatie is een belangrijk onderdeel van het DNA van WEBO. Als bedrijf in de timmerindustrie treden we buiten de gebaande paden van de traditionele bouw, iets waar we erg trots op zijn!

WEBO denkt graag mee in jouw bouwproces. Of het nu gaat om een Eiken-Kozijn®HoutAlu-Kozijn® of houten kozijn.

Zij gingen je voor

Stadhuiskwartier, Deventer

Gare Maritime, Brussel

Voordelen Eiken-Kozijn®


Binnen en buiten toepasbaar
Na uitvoerig onderzoek, weet WEBO als een van de weinige partijen het Eiken-Kozijn® binnen én buiten toe te passen.

Transparante afwerking
Om de warme uitstraling van het eikenhout te behouden, is ons advies om te kiezen voor een transparante afwerking.

Toepasbaar voor grote afmetingen
Het eikenhout is goed toepasbaar voor kozijnen met grote afmetingen.

HR++ glas / triple glas
HR++ glas draagt bij aan warmte- en energiebehoud en triple glas zorgt voor optimaal warmtebehoud, zonder energieverlies.

LEES ALLE PRODUCTEIGENSCHAPPEN

WEBO: innovatieve kozijn oplossingen

Door de eeuwen heen heeft hout zich bewezen als een duurzaam en betrouwbaar materiaal. Het brengt vele voordelen met zich mee. Kies voor een warme uitstraling en een lange levensduur!

Als uitvinders in de timmerindustrie en kozijn-leverancier, denken wij mee met jouw bouwproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. De keuzemogelijkheden voor onze kozijnen zijn enorm. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en kunnen we de kozijnen afgelakt leveren in alle RAL-kleuren.

Jouw wens staat centraal

Met het Eiken-Kozijn® gaan we jouw ontwerpuitdaging aan, ook bij grote afmetingen.

Bespreek je wensen met Job Huisman; hij denkt graag met je mee.


Vraag online je offerte aan

Brochure aanvragen

Download de STABU bestekteksten

Specialist in kozijnen

WEBO ontwerpt en produceert houten kozijnen en hout-aluminium kozijnen voor de woningbouw en utiliteitsbouw in binnen- en buitenland. Door het gebruik van hout, dragen we bij aan een betere leefomgeving. We kunnen houten kozijnen met glas en aflak in een minimale doorlooptijd op de bouwlocatie afleveren en monteren. Het werken met BIM is al meer dan 10 jaar de standaard. We willen duurzaamheidsnormen halen en prestaties van gebouwen verbeteren. Onze kozijnen voldoen aan de BENG / NOM- eisen.

Kozijnen details

De standaard afmetingen van de kozijnen van WEBO zijn over het algemeen 68 x 114 mm. Bekijk meer informatie over onze houten kozijnen details.

Anderen bekeken ook:

Back to top