Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

HoutAlu-Kozijn®

Het beste uit twee werelden
HoutAlu-Kozijn® bij het Somerparc aan de Amstel

HoutAlu-Kozijn®

Het beste uit twee werelden

Met het HoutAlu-Kozijn® profiteer je van het beste uit twee werelden. Ga voor de warme uitstraling van hout en de strakke uitstraling van aluminium. Energiezuinig én onderhoudsarm!

Het design van het HoutAlu-Kozijn® is volledig naar eigen wens in te vullen. Kozijnen met HR++ glas voldoen aan de BENG-norm (bijna energieneutraal) en kozijnen met triple glas maken je pand zelfs NOM (Nul-Op-De-Meter).

  • Onderhoudsarm
  • U-waarde 0.64
  • Combineren met HSB & Steigerloos® Bouwen
  • 30-60 min. brandwerend (Vuurvast®)

Onderhoudsarm & hoge prestaties

Dit kozijn is ideaal voor de hoogbouw, aangezien er nagenoeg geen onderhoud nodig is. De natuurlijke uitstraling van hout wordt gecombineerd met het weerbestendige aluminium aan de buitenkant. Dankzij de samenstelling van hout, aluminium en triple glas behaalt het kozijn een U-waarde van 0,64, waardoor het uitstekend isoleert. Dit zorgt bovendien voor uitstekende geluidsprestaties.

We kunnen hout-aluminium kozijnen ook brandwerend uitvoeren: HoutAlu-Kozijn Vuurvast®. Dit kozijn wordt standaard met de juiste CE-markering (EN 16034) voor brand- en rookwerendheid geleverd en biedt volop mogelijkheden in configuratie en afmetingen.

Eigenschappen HoutAlu-Kozijn®


HoutAlu-Kozijn van WEBOGeen onderhoud
Met het aluminium aan de buitenzijde, hoeft het hout aan de binnenzijde niet geschilderd te worden. Zowel zacht- als hardhoutsoorten kunnen toegepast worden

U-waarde
Het HoutAlu-Kozijn® is goed isolerend. De combinatie van het hout, aluminium en triple glas zorgt voor een U-waarde tot wel 0.64.

Ideaal voor hoogbouw
De hoge isolatiewaarden, het weerbestendige aluminium en de onderhoudsvrijheid maken het HoutAlu-Kozijn® ideaal voor hoogbouwprojecten. Het HoutAlu-Kozijn® wordt ook prefab toegepast in onze HSB- en Steigerloos® elementen.

HoutAlu-Kozijn Vuurvast®
Het HoutAlu-Kozijn Vuurvast® wordt in wanden geplaatst die als brandcompartimentsscheiding dienen. De kozijn- en deurconstructies worden standaard met een attest en verplichte CE-markering (EN 16034) geleverd.
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Brochure HoutAlu-Kozijn®

Het hout aan de binnenzijde van het HoutAlu-Kozijn® wordt niet blootgesteld aan weersinvloeden, waardoor zowel zacht- als hardhoutsoorten toegepast kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan douglas, lariks, beuken, Accoya®eikenmerantigrenen, vuren etc. Deze houtsoorten zijn transparant en in alle RAL-kleuren leverbaar. Het aluminium kan geanodiseerd worden en is ook in alle RAL-kleuren, maten en patronen leverbaar.

Het samenspel tussen hout en aluminium zorgt voor een hoogwaardige uitstraling dat de uitstraling van ieder gebouw verbetert. Download de brochure en ontdek de mogelijkheden voor jouw project.


Brochure HoutAlu-Kozijn Vuurvast®

Onderwerpen die aan bod komen:
  • Producteigenschappen
  • Combineren met HSB
  • Uitgelichte referentieprojecten

Combineren met HSB

WEBO biedt de mogelijkheid om het HoutAlu-Kozijn® prefab te combineren met HSB-elementen. Resultaat? Eenvoudige montage, maximale bouwtijdverkorting en minder faalkosten.

De kozijnen kunnen compleet voorzien worden van beglazing, aflak en een tweezijdige bescherming. Resultaat? Na het plaatsen van de elementen op de bouwplaats is de gevel direct wind- en waterdicht. Bovendien kun je altijd vertrouwen op een perfecte aansluiting van het kozijn in het element.

De houten kozijnen en HSB-elementen van WEBO worden standaard geleverd met PEFC- of FSC®-certificering. Daarnaast leveren de elementen een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van een gebouw. Zo behalen we met het BENG-Element® RC-waardes tot 5,0 en met het NOM-Element® zelfs 8,0. Ook met het BENG- en NOM-Kozijn® ben je helemaal klaar voor de toekomst.


Hout-aluminium projecten

WUR binnenkant 3
Header-HoutAlu-Kozijn®
Bewerkt-3
Kantoorgebouw Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Hout-Aluminium Kozijnen en HSB-Elementen van WEBO
HoutAlu-Kozijn®
Hout-Aluminium WEBO
Draaikiepraam HoutAlu-Kozijn® voor Somerparc aan de Amstel - WEBO
HoutAlu-Kozijn®-voor-Somerparc-aan-de-Amstel
Foto 5@0,5x
Foto 2@0,5x
WUR binnenkant 3 Header-HoutAlu-Kozijn® Bewerkt-3 Kantoorgebouw Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Hout-Aluminium Kozijnen en HSB-Elementen van WEBO HoutAlu-Kozijn® Hout-Aluminium WEBO Draaikiepraam HoutAlu-Kozijn® voor Somerparc aan de Amstel - WEBO HoutAlu-Kozijn®-voor-Somerparc-aan-de-Amstel Foto 5@0,5x Foto 2@0,5x

Download DWG-details

Hout-aluminium kozijn vast glas en draai-kiep

Hout-aluminium deurkozijn op massief binnenblad

Hout-aluminium draaikiepraam en vast glas in HSB-element

Hout-aluminium deurkozijn in HSB-element

Bekijk ook deze producten

Informatie & advies

De hoge isolatiewaardes van het hout, in combinatie met het weerbestendige aluminium, zorgen voor een duurzaam kozijn dat er strak uit blijft zien!

Bespreek je wensen met Job Huisman; hij denkt graag met je mee.

Job Huisman

Job Huisman
Accountmanager
jhuisman@webo.nl
+31 (0)6 11 97 69 01
Brochure downloaden

Vraag online je offerte aan

Back to top