Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Meranti houten kozijnen

Meranti houten kozijnen

Meranti hout is één van de populairste houtsoorten voor de productie van houten kozijnen. De houtsoort afkomstig uit Azië heeft een donkerrode of roodbruine kleur. De houtsoort is relatief goedkoop ten opzichte van andere hardhoutsoorten en vernoemd in de KVT (Kwaliteit van houten gevelelementen)  De kleur van het hout is kenmerkend van licht tot roodbruin en van bleekroze tot rozerood. WEBO importeert Meranti hoofdzakelijk uit West Maleisië, deze houtsoort staat bekend om zijn donkerrode kleur en bovengemiddelde kwaliteit. Meranti heeft een duurzaamheidsklasse 2 en een levensduur van 30 a 40 jaar.

Bewerking Meranti

Gedroogd meranti heeft minimale werking en leent zich daarmee uitermate goed voor het gebruik tot een duurzaam meranti houten kozijnen. Het meranti kozijn dient één keer per 5 jaar geschilderd te worden. Door het onderhoud juist toe te passen gaat u kozijn jaren mee. Meranti kozijnen zijn verkrijgbaar in buitenkozijnen, binnen kozijnen, raamkozijnen en deurkozijnen.

Meranti kozijnen FSC

WEBO levert Meranti kozijnen voorzien van het FSC keurmerk. Hiermee toont het aan dat het kozijn verkregen is uit duurzame bosbouw.
Vraag een offerte aan.

Back to top
error: Deze content is beschermd