Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

KVT Kozijnen

KVT Kozijnen

De KVT “Kwaliteit van houten gevelelementen” is een publicatie van de NBVT (Nederlandse bond van timmerfabrikanten.) De KVT omvat algemene eisen enerzijds voor de vervaardiging van houten gevelelementen, anderzijds voor ontwerp- en uitvoeringsrichtlijnen.

WEBO is gespecialiseerd in het vervaardigen van KVT kozijnen. Niet alleen standaard producten, maar ook door de opdrachtgever gevormde kozijnen worden door WEBO volgens de eisen van de KVT vervaardigd.

Timmerwerk, een secuur karwei

Alles wat met timmerwerk te maken heeft, moet precies en op de juiste manier gebeuren. Daardoor wordt voorkomen dat er later problemen ontstaan waar niemand op zit te wachten.

Daarbij kunt u – onder andere – denken aan

  • Lossen en opslag
  • Stellen
  • Vochtwerende lagen aanbrengen
  • Glas plaatsen
  • Kozijnen koppelen
  • Wind en waterdichtheid

KVT Kozijnen schept duidelijkheid

Hoewel er vaak ruimte is voor een eigen werkwijze van de leverancier, moet deze wel vallen binnen de KVT Kozijnen. Zo is het bij lossen en opslag verstandig om de kozijnen vlak voor de plaatsing af te leveren. Wanneer dat niet mogelijk is, worden er duidelijke eisen gesteld aan de opslag van het houtwerk. Want weer en wind komen de kwaliteit ervan niet ten goede.

Richtlijnen voor elke stap in het proces

De KVT Kozijnen geeft daarom voorschriften en richtlijnen houtsoort tot plaatsing. Voor u goed om te weten dat de kwaliteit van uw kozijnen in goede handen is bij WEBO.

Jouw wens staat centraal

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Bespreek je wensen met Job Huisman; hij denkt graag met je mee.

Vraag online je vrijblijvende offerte aan

Brochure aanvragen

Download de STABU bestekteksten

Back to top