Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

HOUTEN KOZIJNEN OFFERTE vanaf 1 woning | woning- en utiliteitsbouw

Offerte houten kozijnen aanvragen

Bij WEBO leveren we kozijnen in diverse soorten en maten, van projecten vanaf één woning tot grote projecten. Ons assortiment omvat alle gangbare houtsoorten, zoals meranti en mahonie. Naast hardhout kozijnen bieden we ook duurzame zachthouten kozijnen aan, zoals Accoya® en Finti.

BENG- en NOM-Kozijn®

Houten kozijn van WEBO volgens BENG en NOM

BENG- en NOM-Kozijn®

Met het BENG- en NOM-Kozijn® ben je klaar voor 2050! Deze houten raam- en deurkozijnen bieden uitstekende isolatiewaarden, waardoor de warmte en energie behouden blijft in het gebouw. De kozijnen behalen een U-waarde tot 0.8 / 1.0 en bieden enorme vrijheid in design, houtsoort en afwerking. Zo is er altijd een passend kozijn voor jouw project.

 • MAATWERK
 • HR++ EN TRIPLE GLAS
 • U-WAARDE TOT 0.8
 • COMBINEREN MET HSB-ELEMENTEN

Eiken-Kozijn®

Eiken-Kozijn®

Het Eiken-Kozijn® heeft een robuuste uitstraling en tilt een gebouw esthetisch naar een hoger niveau. Het Europese eikenhout is uitermate geschikt voor raam- en deurkozijnen met grote afmetingen. Het Eiken-Kozijn® kan zowel binnen als buiten toegepast worden met een transparante afwerking en een U-waarde tot 0.8.

 • GROTE AFMETINGEN
 • TRANSPARANTE AFWERKING
 • BINNEN EN BUITEN TOEPASBAAR
 • EUROPEES EIKENHOUT

HoutAlu-Kozijn®

HoutAlu-Kozijn® van WEBO

HoutAlu-Kozijn®

Een moderne en strakke uitstraling gecombineerd met minimaal onderhoud: dat is het onderhoudsarme HoutAlu-Kozijn®. Met een aluminium buitenzijde en hout aan de binnenzijde, biedt dit kozijn een ideale oplossing voor hoogbouw. De binnenzijde kan voorzien worden van iedere RAL-kleur of uitgevoerd worden met een transparante afwerking. Kozijnen met HR++ glas voldoen aan de BENG-norm en kozijnen met triple glas maken je pand NOM.

 • ONDERHOUDSVRIJ
 • U-WAARDE 0.64
 • IDEAAL VOOR HOOGBOUW
 • COMBINEREN MET HSB-ELEMENTEN

Hard- en zachthouten kozijnen

We hebben alle duurzame hardhoutsoorten in ons assortiment, zoals eikenmahoniemerantiiroko en oregon pine. Naast hardhout kun je ook kiezen voor andere zachthouten kozijnen, zoals grenen. We bieden ook de keuze uit geoptimaliseerde zachthoutsoorten, zoals Accoya®. Dit hout doet qua duurzaamheid niet onder voor het beste hardhout.

Als innovatieve bouwpartner streven wij naar het verduurzamen van het bouwproces. Zo hebben we het Circulair-Kozijn® ontwikkeld, dat bestaat uit twee delen. De buitenzijde kan eenvoudig vervangen worden, terwijl de binnenzijde beschermd wordt tegen weersinvloeden.


LEUK OM TE WETEN
Wist je dat hardhouten kozijnen 1,5 tot 3 keer langer meegaan dan kunststof kozijnen?

Een hardhouten kozijn gaat namelijk 75 jaar mee, terwijl een kunststof kozijnen maar 25 tot 50 jaar meegaan.

Kies je voor een houten kozijn, dan draag je bij aan het terugdringen van de opwarming van de aarde. Het gebruik van hout is volledig CO2-neutraal.

Klaar voor 2050

Klaar voor 2050

Om nog beter te voldoen aan de duurzame vraag van opdrachtgevers en aannemers, bieden we de mogelijkheid om in de toekomst het HR++ glas van elk WEBO kozijn te vervangen door triple glas. Hierdoor voldoen de kozijnen zowel nu als in de toekomst aan de gestelde eisen.

De houten kozijnen kunnen ook prefab geplaatst worden in onze HSB-elementen. Hierdoor ontstaat een kortere bouwtijd en worden faalkosten vermeden Met Steigerloos® Bouwen gaan we nog een stap verder: door de elementen in de fabriek al te voorzien van een complete buitenschil.

HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Veelgestelde vragen

Voor welke projecten kan ik een offerte aanvragen?

Wat kosten houten kozijnen?

Hoe snel ontvang ik mijn offerte?

Welke kozijnen zijn verkrijgbaar?

Zijn houten kozijnen brandwerend?

Hoe worden houten raamkozijnen geleverd?

BENG- OF NOM-KOZIJN®


Brandwerende kozijnen 30 minuten / 60 minuten
De kozijnen van WEBO zijn – afhankelijk van de attesten – 30 tot 60 minuten brandwerend.

68 mm / 90 deuren en ramen
De dikte van het kozijn in combinatie met het HR++ glas of triple glas, zorgt ervoor dat je voldoet aan de BENG / NOM-eis.

U-waarde 1.0 / 0.8
Het BENG-Kozijn® is zeer isolerend en behoudt zo de energie en warmte in het gebouw. Het NOM-Kozijn® behaalt zelfs een U-waarde van 0.8, waardoor je bijdraagt aan een volledig energieneutraal gebouw.

HR++ glas / triple glas
HR++ glas draagt bij aan warmte- en energiebehoud en triple glas zorgt voor optimaal warmtebehoud, zonder energieverlies.

Dé houten kozijnen fabriek van Nederland

Van standaard maten tot houten kozijnen op maat: bij WEBO kunnen we de gewenste houten kozijnen realiseren voor jouw project.

Benieuwd wat we kunnen betekenen? Maak een afspraak met Job Huisman; hij denkt graag met je mee.

Job Huisman

Job Huisman
Accountmanager
jhuisman@webo.nl
+31 (0)6 11 97 69 01

Brochure downloaden

Vraag online je offerte aan

Back to top