Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

De Veilingmeester Lisse

Renovatie kozijnen voor de woning- en utiliteitsbouw

Renovatie vanaf 1 woning

Ben je op zoek naar hoogwaardige houten of hout-aluminium kozijnen voor jouw renovatieproject? Bij WEBO begrijpen we de essentie van een naadloze integratie in bestaande gebouwen, waarbij aandacht is voor bouwsnelheid en de verduurzaming van het pand. Vanaf één woning tot en met grote woning- en utiliteitsbouwprojecten zijn wij een betrouwbare partner.

Voordelen kozijnen renovatie

Voordelen kozijnen renovatie

Het vervangen van verouderde kozijnen door nieuwe is een slimme manier om niet alleen de uitstraling, maar ook de functionaliteit van een gebouw te verbeteren. Een renovatiekozijn van WEBO is voorzien van een renovatiesponning, zodat het geschikt is voor bestaande situaties. Bij het vervangen van bijvoorbeeld kunststof of stalen kozijnen wordt een stelkozijn bevestigd tegen de bestaande spouwlat van het oude kozijn. Vervolgens kan het nieuwe kozijn met HR++ of triple glas vanaf de buitenzijde worden geplaatst.

Onze kozijnen zijn voorzien van een CE-markering, het KOMO®-keurmerk, het Hernieuwbaarheidslogo en een PEFC- en/of FSC®-certificering (STIP®). Zo dragen we bij aan duurzaam en circulair bouwen, zowel bij nieuwbouw als renovatie.


HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Maatwerk voor jouw renovatiebehoeften

Bij WEBO begrijpen we dat elk gebouw uniek is en zijn eigen stijl en specificaties heeft. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan houtsoorten en afwerkingen voor onze kozijnen. Naast de standaard houten kozijnen kun je ook kiezen voor het onderhoudsarme HoutAlu-Kozijn®. Deze kan worden uitgevoerd met elke gewenste houtsoort en een transparante afwerking. Zo behoud je aan de buitenzijde de strakke uitstraling van aluminium, terwijl de warme sfeer van hout aan de binnenzijde behouden blijft.

Offerte aanvragen
LEUK OM TE WETEN
Wist je dat het oudste kozijn dat nog in gebruik is in Nederland sinds 1473 zijn functie vervult? Het raamkozijn zit in het Dinghuis in Maastricht. Het ultieme bewijs dat hout een duurzaam bouwmateriaal is.

Duurzame kozijnen van WEBO kunnen onder normale omstandigheden moeiteloos 70 jaar meegaan. Zo zit op het Accoya® hout in kozijnen een levensduurgarantie van 50 jaar met een verwachte levensduur van zelfs 80 jaar. Hout is tevens een grondstof die in de levenscyclus aan te planten is en goed hergebruikt kan worden.

Uitstekende isolatie

Uitstekende isolatie

Onze kozijnen zijn beschikbaar in diktes van 68 mm en 90 mm, met de keuze tussen HR++ glas en triple glas. Kozijnen met HR++ glas voldoen aan de BENG-norm, terwijl kozijnen met triple glas zelfs aan de NOM-norm voldoen. Hiermee ben je verzekerd van uitstekende isolatie en energie-efficiëntie, ongeacht je ontwerpkeuzes.

Duurzame renovatie met houtskeletbouw

Een groot deel van de huidige woningvoorraad voldoet niet langer aan de vereisten. Vaak wordt er gekozen voor nieuwbouw, waarbij de oude woning of het gebouw gesloopt wordt. Dit is echter verre van duurzaam. Houtskeletbouw biedt hiervoor een duurzaam alternatief: de oude gevel van een gebouw kan snel geüpgraded worden naar de huidige bouwstandaard. Bovendien zijn HSB-elementen licht van gewicht, waardoor het bestaande casco met een een optopping uitgebreid kan worden.

Bij WEBO bieden we de mogelijkheid om de houten of hout-aluminium kozijnen prefab in de HSB-elementen te integreren. Met Steigerloos® Bouwen gaan we zelfs nog een stap verder: door de elementen in de fabriek al te voorzien van een complete buitenschil. Hierdoor ben je verzekerd van een duurzaam bouwproces en de kortst mogelijke bouwtijd.

Eigenschappen houten kozijn


HSB-elementen van WEBO68 mm / 90 deuren en ramen
De dikte van het kozijn, in combinatie met het HR++ glas of triple glas, zorgt ervoor dat je voldoet aan de BENG / NOM-eis.

U-waarde 1.0 / 0.8
Het BENG-Kozijn® is zeer isolerend en behoudt zo de energie en warmte in het gebouw. Het NOM-Kozijn® behaalt zelfs een U-waarde van 0.8, waardoor je bijdraagt aan een volledig energieneutraal gebouw.

Houten kozijnen met HR++ glas / triple glas
HR++ glas draagt bij aan warmte- en energiebehoud en houten kozijnen met HR +++ zorgen voor optimaal warmtebehoud, zonder energieverlies. Het dubbel glas in een BENG-Kozijn® kan in de toekomst vervangen worden door triple glas.

Jouw wens staat centraal

Van standaard maten tot houten kozijnen op maat: bij WEBO kunnen we de gewenste houten kozijnen realiseren voor jouw project.

Benieuwd wat we kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Job Huisman; hij denkt graag met je mee.

Job Huisman

Job Huisman
Accountmanager
jhuisman@webo.nl
+31 (0)6 11 97 69 01
Brochure downloaden

Vraag online je offerte aan

Back to top