Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

21 Appartementen Weesp - Kozijnen van WEBO

Iroko kozijnen van WEBO

Iroko kozijnen

WEBO levert iroko kozijnen, ramen en deuren voor de woning- en utiliteitsbouw. iroko is een houtsoort die bijna niet werkt en daarmee uitermate geschikt is voor het gebruik voor kozijnen binnen en buitenshuis. De iroko kozijnen van WEBO voldoen standaard aan BENG en NOM en kunnen af fabriek geleverd worden met HR++ glas, triple glas (HR+++), mat glas (colorbel), glas met roeden en veiligheidsglas. Voor ieder project kunnen wij duurzame kozijnen produceren en leveren: van standaard maten tot maatwerk en van kleine projecten (vanaf 1 woning) tot grote projecten.

INFORMATIE & ADVIES
Job Huisman
Accountmanager
jhuisman@webo.nl
+31(0)611 97 69 01
+ CE-MARKERING
+ 30 – 60 MINUTEN BRANDWEREND
+ 68 – 90 MM DEUREN EN RAMEN

Iroko

Iroko

Iroko, ook bekend als Kambala, is een duurzame lichtbruine houtsoort uit West-Afrika die zich makkelijk laat bewerken. De botanische naam voor iroko is Cholophora Exelsa. Het hout heeft een volumieke massa van 520-850 kg/m3 bij 12% vocht. Iroko kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden, zoals gevelbekleding, meubels, trappen en raam- en deurkozijnen. Iroko lijkt een beetje op Teak en wordt daarom vaak als vervanger gebruikt.


HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Houtsoorten

Naast iroko kun je bij WEBO ook kiezen uit andere duurzame houtsoorten, zoals eikenmahoniemeranti en oregon pine. Maar ook andere houtsoorten zoals Lariks, douglas en Accoya® kunnen verwerkt worden tot duurzame kozijnen met een lange levensduur. Het hout in een Accoya® kozijn wordt bijvoorbeeld gemodificeerd met een hoge concentratie azijn. Hierdoor vallen de kozijnen in duurzaamheidsklasse 1.

LEUK OM TE WETEN
Wist je dat WEBO haar eerste houten kozijn leverde in 1922? Als WEBO zijn we dol op hout. Hout is duurzaam. We geven om de aarde en de leefomgeving van ieder mens. Het hout dat we gebruiken voor onze kozijnen komt enkel uit duurzaam beheerde bossen. Al het hout voor onze kozijnen is FSC en PEFC gecertificeerd. Ons hout is dus duurzaam en circulair.

Inclusief beglazing, aflak en bescherming

Inclusief beglazing, aflak en bescherming

Een raamkozijn, deurkozijn, schuifpui of draaikiepraam van WEBO kan in iedere gewenste RAL-kleur geleverd worden. Ook een transparante lak behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen de houten kozijnen in de fabriek voorzien worden van HR++ of HR+++ (triple) glas, inclusief bescherming.


Dé leverancier voor houten kozijnen

Bij WEBO werken we al meer dan 10 jaar in BIM. Het productieproces van onze timmerfabriek is volledig geautomatiseerd en wordt vanuit het 3D-model aangestuurd. Hierdoor werken wij zeer maatvast en kunnen we faalkosten tijdens de bouw voorkomen.

Onze kozijnen worden onder het KOMO-certificaat geleverd. Het hout dat wordt toegepast is altijd PEFC–, FSC® en/of STIP®-gecertificeerd.

WEBO: innovatieve kozijn oplossingen

Door de eeuwen heen heeft hout zich bewezen als een duurzaam en betrouwbaar materiaal. Het brengt vele voordelen met zich mee. Kies voor een warme uitstraling en een lange levensduur!

Als uitvinders in de timmerindustrie en kozijn-leverancier, denken wij mee met jouw bouwproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. De keuzemogelijkheden voor onze kozijnen zijn enorm. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en kunnen we de kozijnen afgelakt leveren in alle RAL-kleuren.

Jouw wens staat centraal

Onze kozijnen worden volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden gemaakt. Benieuwd naar de mogelijkheden van iroko kozijnen voor jouw project?

Bespreek je wensen met Job Huisman; hij denkt graag met je mee.

Vraag online je offerte aan

Brochure aanvragen

Back to top