Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

De perfecte combi: Houten kozijnen + HSB-elementen

De perfecte combi: Houten kozijnen + HSB-elementen

Enkele jaren geleden schreef ik al eens over de geschiedenis van HSB-elementen, met als onderwerp “Waarom is de bouw nou eigenlijk HSB-elementen gaan gebruiken?” Goede gelegenheid om dit onderwerp met de combinatie houten kozijnen en HSB-elementen weer eens onder de loep te nemen.

WEBO levert al vele jaren gevelvullende HSB-elementen door geheel Nederland voor woningbouw, schoolgebouwen, kantoren en uitdagende utiliteitsbouwwerken. Daarbij kan WEBO ook gelijk voorzien in de levering en montage van de gewenste kozijnen.

Houten kozijnen en prefab elementen zijn door de toepassing van 100% STIP keurhout een goede keuze voor een milieuvriendelijk bouwproces en helpt vervuiling tegen te gaan. Maar hout is ook energiezuinig. Door de unieke celstructuur heeft hout zeer goede isolerende eigenschappen. Deze isolerende eigenschappen zijn bijvoorbeeld 15 keer hoger dan die van beton. Met hout bouw je aan een beter milieu en heeft u ook nog de verdienste van een betere isolatiewaarde. Isolatiewaarden van 6.0 kunnen wij eenvoudig realiseren, waarbij de kozijnen uitgevoerd kunnen worden met triple glas.

Maar wat is voor u als bouwer nou niet makkelijker om de elementen gelijk geleverd te krijgen voorzien van houten kozijnen, compleet beglaasd, voorzien van aflak, 2-zijdig beschermd én gemonteerd in de houtskeletbouwelementen? Resultaat? Het element is direct wind- en waterdicht en er kan gelijk gestart worden met de afbouw. U kunt uw bouwtijden aanzienlijk verkorten en de engineering van de gevels en kozijnen wordt bij WEBO in BIM uitgevoerd

Waarom zou je als aannemer nog kiezen voor alternatieven? Kies voor HSB elementen en houten kozijnen van WEBO.

Neem gerust contact op en vraag na de mogelijkheden voor uw bouwproject. Graag een offerte ontvangen? Vraag deze aan via de volgende link: https://www.webo.nl/offerte-aanvragen/

 

Rik Notkamp

Accountmanager

+31(0)6 393 99 81 4

 

Back to top