Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Van productie tot montage: raam- en deurkozijnen

Van productie tot montage: kozijnspecialist

WEBO is specialist op het gebied van houten kozijnen. Van de productie in de kozijnenfabriek tot de montage op de bouwplaats. Onze kozijnadviseur vertelt je er graag meer over!

Minimale doorlooptijd

In de kozijnenfabriek kan WEBO grote complexe werken in een minimale doorlooptijd produceren. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. WEBO gaat de meest onwerkelijke ontwerpen en uitdagende opdrachten niet uit de weg en produceert kozijnen op maat.

De machine wordt rechtstreeks vanuit het BIM-model aangestuurd. BIM is ervoor om de prestaties van het hele bouwwerk te verbeteren, waardoor samenwerken gestimuleerd wordt. Resultaat? Minder faalkosten, meer kwaliteit.

Minimale werkzaamheden op de bouwplaats

Een compleet kozijn wordt in de basis voorzien van grondverf, aflak, glas en beschermingsfolie. Het kozijn heeft 6 of 10 jaar SGT-garantie. Er is rust en overzicht op de bouwplaats doordat de meeste werkzaamheden al verricht zijn.

Het Just In Time principe zorgt ervoor dat de kozijnen op tijd worden geleverd op de bouwlocatie.
LEUK OM TE WETEN
Wist je dat elk kozijn op bestelling gemaakt wordt?

Of het nou 1 kozijn is of 6.000 kozijnen, de machine kan ze allemaal én door elkaar maken!

Vanuit het 3D BIM programma wordt deze machine aangestuurd en zo weet het exact welke bewerkingen aan het hout gedaan moeten worden om zo de bestelde producten te maken.
Dé leverancier voor kozijnen

Het bedenken van nieuwe ontwikkelingen en passende oplossingen past bij het DNA van WEBO. Als bedrijf in de timmerindustrie gaan we buiten de comfortzone van de traditionele bouw en dat is iets waar we erg trots op zijn.

WEBO denkt graag mee in jouw bouwproces. Of het nou gaat om een houten kozijn, Eiken-Kozijn® of HoutAlu-Kozijn®.

Kies ook voor een combinatie met onze HSB-elementen. Ons BENG-Element® heeft een RC-waarde van 4,5 tot 5 en ons NOM-Element® bereikt een waarde tot 8,0.

Specialist in kozijnen

WEBO ontwerpt en produceert houten kozijnen voor de woningbouw en utiliteitsbouw in binnen- en buitenland. Door het gebruik van hout, dragen we bij aan een betere leefomgeving. We kunnen houten kozijnen met glas en aflak binnen een minimale doorlooptijd op de bouwlocatie afleveren en monteren. Het werken met BIM is al meer dan 10 jaar de standaard. We willen duurzaamheidsnormen halen en prestaties van gebouwen verbeteren. Onze kozijnen voldoen aan de BENG / NOM- eisen.

BENG- OF NOM-KOZIJN®


68 MM / 90 MM DEUREN EN RAMEN
De dikte van het kozijn in combinatie met het HR++ glas of triple glas, zorgt ervoor dat je voldoet aan de BENG / NOM-eis.
U-WAARDE 1.0 / 0.8
Het BENG-Kozijn® is zeer isolerend en behoudt zo de energie en warmte in het gebouw. Het NOM-Kozijn® behaalt zelfs een U-waarde van 0.8, waardoor je bijdraagt aan een volledig energieneutraal gebouw.
HR++ GLAS / TRIPLE GLAS
HR++ glas draagt bij aan warmte- en energiebehoud en triple glas zorgt voor optimaal warmtebehoud, zonder energieverlies.

LEES ALLE PRODUCTEIGENSCHAPPEN

Zij gingen je voor

WEBO: innovatieve kozijn oplossingen

Door de eeuwen heen heeft hout zich bewezen als een duurzaam en betrouwbaar materiaal. Het brengt vele voordelen met zich mee. Kies voor een warme uitstraling en een lange levensduur!

Als uitvinders in de timmerindustrie en kozijn-leverancier, denken wij mee met jouw bouwproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. De keuzemogelijkheden voor onze kozijnen zijn enorm. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en kunnen we de kozijnen afgelakt leveren in alle RAL-kleuren.

Jouw wens staat centraal

Van standaard maten tot maatwerk, douglas tot eiken en afgelakt in alle kleuren.
Bespreek je wensen met Job Huisman; hij denkt graag met je mee.

Brochure aanvragen

Vraag online je offerte aan

Download de STABU bestekteksten

Back to top