Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Van productie tot montage: raam- en deurkozijnen

Van productie tot montage: kozijnspecialist

Bij WEBO draait alles om innovatie en efficiëntie in de kozijnenfabriek. We zijn gespecialiseerd in het produceren van grote en complexe projecten binnen een minimale doorlooptijd. Dankzij onze vooruitstrevende aanpak en het gebruik van geavanceerde technologieën zoals BIM, zijn we in staat om maatwerk kozijnen te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Onze producten worden met zorg afgewerkt en voorzien van grondverf, aflak, glas en beschermingsfolie, wat zorgt voor minimale werkzaamheden op de bouwplaats. Bij WEBO staan we altijd klaar om mee te denken in jouw bouwproces en bieden we innovatieve oplossingen die verder gaan dan de traditionele bouwmethoden.

Minimale doorlooptijd

Minimale doorlooptijd

In onze kozijnenfabriek kan WEBO grote en complexe werken in een minimale doorlooptijd realiseren. Innovatie is voor ons van groot belang. WEBO gaat de meest onwerkelijke ontwerpen en uitdagende opdrachten niet uit de weg en produceert kozijnen op maat.

Onze machine wordt rechtstreeks vanuit het BIM-model aangestuurd. BIM helpt de prestaties van het gehele bouwwerk te verbeteren en bevordert de samenwerking. Het resultaat? Minder faalkosten en meer kwaliteit.

Minimale werkzaamheden op de bouwplaats

Een compleet kozijn wordt standaard geleverd met grondverf, aflak, glas en beschermingsfolie. Het kozijn heeft een SGT-garantie van 6 of 10 jaar. Omdat de meeste werkzaamheden al zijn uitgevoerd, heerst er rust en overzicht op de bouwplaats.

Dankzij het Just In Time-principe worden de kozijnen precies op tijd op de bouwlocatie geleverd.

Informatie & advies
LEUK OM TE WETEN
Wist je dat elk kozijn op bestelling gemaakt wordt?

Of het nou 1 kozijn is of 6.000 kozijnen, de machine kan ze allemaal én door elkaar maken!

Vanuit het 3D BIM programma wordt deze machine aangestuurd en zo weet het exact welke bewerkingen aan het hout gedaan moeten worden om zo de bestelde producten te maken.

Dé leverancier voor kozijnen

Dé leverancier voor kozijnen

Het ontwikkelen van nieuwe innovaties en oplossingen zit in het DNA van WEBO. Als bedrijf in de timmerindustrie gaan we buiten de comfortzone van de traditionele bouw en dat is iets waar we erg trots op zijn.

WEBO denkt graag met je mee in jouw bouwproces, of het nu gaat om een houten kozijnEiken-Kozijn® of HoutAlu-Kozijn®.

Combineer onze kozijnen met onze HSB-elementen. Ons BENG-Element® heeft een RC-waarde van 4,5 tot 5 en ons NOM-Element® bereikt een waarde tot 8,0.

Specialist in kozijnen

WEBO ontwerpt en produceert houten kozijnen voor de woningbouw en utiliteitsbouw in binnen- en buitenland. Door het gebruik van hout dragen we bij aan een betere leefomgeving. We kunnen houten kozijnen met glas en aflak in een minimale doorlooptijd op de bouwlocatie afleveren en monteren. Werken met BIM is al meer dan 10 jaar de standaard. We willen duurzaamheidsnormen halen en de prestaties van gebouwen verbeteren. Onze kozijnen voldoen aan de BENG- en NOM-eisen.

Naast raam- en deurkozijnen maken we bij WEBO ook andere producten van hout. Zo maken we houtskeletbouw-elementen die voldoen aan de NOM-norm en, evenals de kozijnen, een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van een passief gebouw. Het BENG-of NOM-Element® kan bovendien in de fabriek al voorzien worden van houten kozijnen, waardoor minder faalkosten ontstaan en het bouwproces aanzienlijk wordt verkort.

Informatie & advies

Eigenschappen houten kozijn


HSB-elementen van WEBO68 mm / 90 deuren en ramen
De dikte van het kozijn, in combinatie met het HR++ glas of triple glas, zorgt ervoor dat je voldoet aan de BENG / NOM-eis.

U-waarde 1.0 / 0.8
Het BENG-Kozijn® is zeer isolerend en behoudt zo de energie en warmte in het gebouw. Het NOM-Kozijn® behaalt zelfs een U-waarde van 0.8, waardoor je bijdraagt aan een volledig energieneutraal gebouw.

Houten kozijnen met HR++ glas / triple glas
HR++ glas draagt bij aan warmte- en energiebehoud en houten kozijnen met HR +++ zorgen voor optimaal warmtebehoud, zonder energieverlies. Het dubbel glas in een BENG-Kozijn® kan in de toekomst vervangen worden door triple glas.

WEBO: innovatieve kozijn oplossingen

Door de eeuwen heen heeft hout zich bewezen als een duurzaam en betrouwbaar materiaal. Het brengt vele voordelen met zich mee. Kies voor een warme uitstraling en een lange levensduur!

Als uitvinders in de timmerindustrie en kozijn-leverancier, denken wij mee met jouw bouwproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. De keuzemogelijkheden voor onze kozijnen zijn enorm. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en kunnen we de kozijnen afgelakt leveren in alle RAL-kleuren.

Jouw wens staat centraal

Van standaard maten tot maatwerk, douglas tot eiken en afgelakt in alle kleuren.

Benieuwd naar onze prijzen en mogelijkheden voor jouw project? Bespreek je wensen met Job Huisman; hij denkt graag met je mee.

Job Huisman

Job Huisman
Accountmanager
jhuisman@webo.nl
+31 (0)6 11 97 69 01
Brochure downloaden

Vraag online je offerte aan

Back to top