Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Innovatie: raam- en deurkozijnen

Innovatieve raam- en deurkozijnen

Door de jaren heen heeft WEBO haar processen geoptimaliseerd en zich gepositioneerd in de markt als ‘Uitvinders in de timmerindustrie’. We zoeken continue de grenzen op om de lat hoger te leggen.

Eindeloze mogelijkheden

Bij WEBO staat innovatie hoog in het vaandel. Samen kunnen we slimme oplossingen bedenken voor jouw project! Zo zijn de grootste en meest aparte afmetingen mogelijk.

Zowel het houten kozijn als HoutAlu-Kozijn® kan volledig naar wens worden ingevuld. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over het soort hout? De keuze bestaat uit Accoya®, eiken, meranti, lariks, etc.

Daarnaast heb je de keuze uit alle RAL-kleuren voor het kozijn, waardoor jouw perfecte kleur er altijd tussenstaat.

Het beste hergebruik van hout

WEBO heeft samen met haar partners het Circulair-Kozijn® ontwikkeld. Hiermee voldoe je aan de duurzaamheidsnormen die gelden binnen de samenleving.

Dit innovatieve kozijn is namelijk duurzaam, demontabel, herbruikbaar, onderhoudsarm en snel leverbaar.

Door hout zo lang mogelijk te gebruiken in de circulaire economie, blijft de vastgelegde CO2 zo lang mogeljik opgeslagen. Dé oplossing voor duurzaam en circulair bouwen!

INFORMATIE & ADVIES
LEUK OM TE WETEN
Wist je dat WEBO uitsluitend gebruik maakt van Europees en Nederlands hout voor het Circulair-Kozijn®?

Als bouwproduct is dit bio-based. Het kent een uitermate lage CO2-impact, in tegenstelling tot kunststof en aluminium. Hout zorgt voor 60% minder CO2-uitstoot per woning.
Dé leverancier voor kozijnen

Innovatie is een belangrijk onderdeel van het DNA van WEBO. Als bedrijf in de timmerindustrie treden we buiten de gebaande paden van de traditionele bouw, iets waar we erg trots op zijn!

WEBO denkt graag mee in jouw bouwproces. Of het nu gaat om een houten kozijn, Eiken-Kozijn® of HoutAlu-Kozijn®.

Kies ook voor een combinatie met onze HSB-elementen. Ons BENG-Element® heeft een RC-waarde van 4,5 tot 5 en ons NOM-Element® bereikt een waarde tot 8,0.

Specialist in kozijnen

WEBO ontwerpt en produceert houten kozijnen voor de woningbouw en utiliteitsbouw in binnen- en buitenland. Door het gebruik van hout, dragen we bij aan een betere leefomgeving. We kunnen houten kozijnen met glas en aflak binnen een minimale doorlooptijd op de bouwlocatie afleveren en monteren. Het werken met BIM is al meer dan 10 jaar de standaard. We willen duurzaamheidsnormen halen en prestaties van gebouwen verbeteren. Onze kozijnen voldoen aan de BENG / NOM- eisen.

BENG- OF NOM-KOZIJN®


68 MM / 90 MM DEUREN EN RAMEN
De dikte van het kozijn in combinatie met het HR++ glas of triple glas, zorgt ervoor dat je voldoet aan de BENG / NOM-eis.
U-WAARDE 1.0 / 0.8
Het BENG-Kozijn® is zeer isolerend en behoudt zo de energie en warmte in het gebouw. Het NOM-Kozijn® behaalt zelfs een U-waarde van 0.8, waardoor je bijdraagt aan een volledig energieneutraal gebouw.
HR++ GLAS / TRIPLE GLAS
HR++ glas draagt bij aan warmte- en energiebehoud en triple glas zorgt voor optimaal warmtebehoud, zonder energieverlies.

LEES ALLE PRODUCTEIGENSCHAPPEN

Zij gingen je voor

WEBO: innovatieve kozijn oplossingen

Door de eeuwen heen heeft hout zich bewezen als een duurzaam en betrouwbaar materiaal. Het brengt vele voordelen met zich mee. Kies voor een warme uitstraling en een lange levensduur!

Als uitvinders in de timmerindustrie en kozijn-leverancier, denken wij mee met jouw bouwproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. De keuzemogelijkheden voor onze kozijnen zijn enorm. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en kunnen we de kozijnen afgelakt leveren in alle RAL-kleuren.

Jouw wens staat centraal

Van standaard maten tot maatwerk, douglas tot eiken en afgelakt in alle kleuren.
Bespreek je wensen met Job Huisman; hij denkt graag met je mee.

Brochure aanvragen

Vraag online je offerte aan

Download de STABU bestekteksten

Back to top