Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Duurzaam en circulair: raam- en deurkozijnen

Duurzame en circulaire raam- en deurkozijnen

Voor WEBO zijn duurzaamheid, circulariteit en stikstofpositiviteit belangrijke begrippen. We weten al jarenlang hout goed te verwerken in duurzame producten. Met WEBO’s houten kozijnen ben je klaar voor de toekomst!

Duurzaam en circulair bouwen

In 2050 moet de energievoorziening in Nederland bijna helemaal duurzaam en CO2-neutraal zijn.

WEBO verwerkt alleen gecertificeerd hout. Onze houten kozijnen zijn voorzien van het FSC®, PEFC en STIP®keurmerk.

Daarnaast kun je kiezen voor het Circulair-Kozijn®. Dit kozijn bestaat uit twee delen, een binnenzijde en buitenzijde. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van sloophout. Dit sloophout komt bijvoorbeeld van deuren uit flatgebouwen.

Houten kozijn of HoutAlu-Kozijn®?

Hout is uitermate geschikt om te combineren met andere grondstoffen. Het HoutAlu-Kozijn® van WEBO is samengesteld uit hout en aluminium.

Met dit circulaire kozijn draag je bij aan een betere en groenere wereld met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot.

Wat de voordelen zijn? Het hout-aluminium kozijn is duurzaam, demontabel, herbruikbaar, onderhoudsarm en snel leverbaar.

INFORMATIE & ADVIES
LEUK OM TE WETEN
Wist je dat gemodificeerde houtsoorten zich uitermate goed lenen om verwerkt te worden tot een duurzaam kozijn?

Accoya® wordt momenteel veelvuldig als gemodificeerde houtsoort toegepast in de bouw, maar ook Finti of Oryx zijn prima toepasbaar.
Dé leverancier voor kozijnen

Het bedenken van nieuwe ontwikkelingen en passende oplossingen past bij het DNA van WEBO. Als bedrijf in de timmerindustrie gaan we buiten de comfortzone van de traditionele bouw en dat is iets waar we erg trots op zijn.

WEBO denkt graag mee in jouw bouwproces. Of het nou gaat om een houten kozijn, Eiken-Kozijn® of HoutAlu-Kozijn®.

Kies ook voor een combinatie met onze HSB-elementen. Ons BENG-Element® heeft een RC-waarde van 4,5 tot 5 en ons NOM-Element® bereikt een waarde tot 8,0.

Specialist in kozijnen

WEBO ontwerpt en produceert houten kozijnen voor de woningbouw en utiliteitsbouw in binnen- en buitenland. Door het gebruik van hout, dragen we bij aan een betere leefomgeving. We kunnen houten kozijnen met glas en aflak binnen een minimale doorlooptijd op de bouwlocatie afleveren en monteren. Het werken met BIM is al meer dan 10 jaar de standaard. We willen duurzaamheidsnormen halen en prestaties van gebouwen verbeteren. Onze kozijnen voldoen aan de BENG / NOM- eisen.

BENG- OF NOM-KOZIJN®


68 MM / 90 MM DEUREN EN RAMEN
De dikte van het kozijn in combinatie met het HR++ glas of triple glas, zorgt ervoor dat je voldoet aan de BENG / NOM-eis.
U-WAARDE 1.0 / 0.8
Het BENG-Kozijn® is zeer isolerend en behoudt zo de energie en warmte in het gebouw. Het NOM-Kozijn® behaalt zelfs een U-waarde van 0.8, waardoor je bijdraagt aan een volledig energieneutraal gebouw.
HR++ GLAS / TRIPLE GLAS
HR++ glas draagt bij aan warmte- en energiebehoud en triple glas zorgt voor optimaal warmtebehoud, zonder energieverlies.

LEES ALLE PRODUCTEIGENSCHAPPEN

Zij gingen je voor

WEBO: innovatieve kozijn oplossingen

Door de eeuwen heen heeft hout zich bewezen als een duurzaam en betrouwbaar materiaal. Het brengt vele voordelen met zich mee. Kies voor een warme uitstraling en een lange levensduur!

Als uitvinders in de timmerindustrie en kozijn-leverancier, denken wij mee met jouw bouwproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. De keuzemogelijkheden voor onze kozijnen zijn enorm. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en kunnen we de kozijnen afgelakt leveren in alle RAL-kleuren.

Jouw wens staat centraal

Van standaard maten tot maatwerk, douglas tot eiken en afgelakt in alle kleuren.
Bespreek je wensen met Job Huisman; hij denkt graag met je mee.

Brochure aanvragen

Vraag online je offerte aan

Download de STABU bestekteksten

Back to top