Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

HoutAlu-Kozijn®: raam- en deurkozijnen

Aurora Wur Liag Architecten © Ronald Tilleman

HoutAlu-Kozijn®: het beste van twee werelden

Met het HoutAlu-Kozijn® heb je het beste van twee werelden. Ga voor de warme uitstraling van hout en de strakke uitstraling van aluminium. Energiezuinig én onderhoudsarm!

INFORMATIE & ADVIES
RIK NOTKAMP
KOZIJN ADVISEUR
rnotkamp@webo.nl
+31(0)6 39 39 98 14
HoutAlu-Kozijn® van WEBO
+ ONDERHOUDSVRIJ
+ U-WAARDE 0.64
+ COMBINEREN MET HSB-ELEMENTEN

Hoogwaardige uitstraling, geen onderhoud

Hoogwaardige uitstraling, geen onderhoud

Dit kozijn is ideaal voor de hoogbouw, aangezien er geen onderhoud nodig is. De natuurlijke uitstraling van hout wordt gecombineerd met het weerbestendige aluminium aan de buitenkant.

Er zijn verschillende houtsoorten beschikbaar voor het kozijn, zoals douglas, lariks, beuken, Accoya®eikenmerantigrenen, vuren etc. Deze houtsoorten zijn transparant en in alle RAL-kleuren leverbaar. Het aluminium kan geanodiseerd worden en is ook in alle RAL-kleuren, maten en patronen leverbaar.


STIP® certificaat voor duurzaam hout

Jouw wens staat centraal!

Het design van het HoutAlu-Kozijn® is volledig naar eigen wens in te vullen. Kozijnen met HR++ glas voldoen aan de BENG-norm (bijna energieneutraal) en kozijnen met triple glas maken je pand zelfs NOM (Nul-Op-De-Meter).

Door de combinatie van hout, aluminium en triple glas behaalt het kozijn een U-waarde tot 0,64 is deze goed isolerend. Dit zorgt voor goede warmte- en geluidsprestaties.

Het HoutAlu-Kozijn® heeft bovendien een attest voor 30-60 minuten brandwerende kozijnen.

LEUK OM TE WETEN

Wist je dat de energiekosten in een gebouw omlaag kunnen worden gebracht door het HoutAlu-Kozijn®?

Het onderhoudsinterval is minimaal en weersomstandigheden hebben geen invloed op het kozijn.

Dit draagt bij aan een minimale CO2-uitstoot en helpt mee aan energie neutraal bouwen.

HoutAlu-Kozijn® combineren met HSB

HoutAlu-Kozijn® combineren met HSB

WEBO biedt de mogelijkheid om het HoutAlu-Kozijn® prefab te combineren met HSB-elementen. Resultaat? Eenvoudige montage, maximale bouwtijdverkorting en minder faalkosten.

Innovatie is een belangrijk onderdeel van het DNA van WEBO. Als bedrijf in de timmerindustrie treden we buiten de gebaande paden van de traditionele bouw, iets waar we erg trots op zijn!


Productkaart categorie 1 NMD

Binnenkort krijgt het HoutAlu-Kozijn® een productkaart onder LCA categorie 1 in de Nationale Milieudatabase. Dit maakt het kozijn bijzonder interessant voor circulaire bouwprojecten die in aanmerking kunnen komen voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA). 

Hout-aluminium projecten

WUR binnenkant 3
Header-HoutAlu-Kozijn®
Bewerkt-3
Kantoorgebouw Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Hout-Aluminium Kozijnen en HSB-Elementen van WEBO
HoutAlu-Kozijn®
Hout-Aluminium WEBO
Draaikiepraam HoutAlu-Kozijn® voor Somerparc aan de Amstel - WEBO
HoutAlu-Kozijn®-voor-Somerparc-aan-de-Amstel
Foto 5@0,5x
Foto 2@0,5x
WUR binnenkant 3 Header-HoutAlu-Kozijn® Bewerkt-3 Kantoorgebouw Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Hout-Aluminium Kozijnen en HSB-Elementen van WEBO HoutAlu-Kozijn® Hout-Aluminium WEBO Draaikiepraam HoutAlu-Kozijn® voor Somerparc aan de Amstel - WEBO HoutAlu-Kozijn®-voor-Somerparc-aan-de-Amstel Foto 5@0,5x Foto 2@0,5x

WEBO: innovatieve kozijn oplossingen

Door de eeuwen heen heeft hout zich bewezen als een duurzaam en betrouwbaar materiaal. Het brengt vele voordelen met zich mee. Kies voor een warme uitstraling en een lange levensduur!

Als uitvinders in de timmerindustrie en kozijn-leverancier, denken wij mee met jouw bouwproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. De keuzemogelijkheden voor onze kozijnen zijn enorm. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en kunnen we de kozijnen afgelakt leveren in alle RAL-kleuren.

HoutAlu-Kozijn®


Geen onderhoud
Met het aluminium aan de buitenzijde, hoeft het hout aan de binnenzijde niet geschilderd te worden.

U-waarde
Het HoutAlu-Kozijn® is goed isolerend. De combinatie van het hout, aluminium en triple glas zorgt voor een U-waarde tot wel 0.64.

Ideaal voor hoogbouw
De hoge isolatiewaarden, het weerbestendige aluminium en de onderhoudsvrijheid maken het HoutAlu-Kozijn® ideaal voor hoogbouwprojecten.


LEES ALLE PRODUCTEIGENSCHAPPEN

Sample aanvragen

Vraag online je HoutAlu-Kozijn® sample aan. Je ontvang binnen 5 werkdagen het samplepakket.

Het beste van twee werelden

e hoge isolatiewaarden van het hout, in combinatie met het weerbestendige aluminium, zorgen voor een duurzaam kozijn dat er strak uit blijft zien!

Bespreek je wensen met Rik Notkamp; hij denkt graag met je mee.

Brochure aanvragen

Vraag online je offerte aan

Download de STABU bestekteksten

Back to top