Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Leidsestraat Amsterdam - HSB-Elementen en Kozijnen van WEBO

Prefab houten kozijnen van WEBO

Prefab houten kozijn volgens BENG en NOM

WEBO levert al vele jaren prefab houten kozijnen door geheel Nederland voor de woningbouw, schoolgebouwen, kantoren en uitdagende utiliteitsbouwwerken. Doordat de prefab kozijnen kant-en-klaar onze timmerfabriek verlaten, bespaar je veel tijd op de bouwplaats.

Úniek aan WEBO is dat de prefab kozijnen in de fabriek gecombineerd kunnen worden met HSB-elementen.

INFORMATIE & ADVIES
Job Huisman
Accountmanager
jhuisman@webo.nl
+31(0)611 97 69 01
+ OFFERTE BINNEN 3 WERKDAGEN
+ STIP- & KOMO-GECERTIFICEERD
+ BIJZONDERE AFMETINGEN

Prefab kozijn

Prefab kozijn

De prefab kozijnen worden vooraf geproduceerd in onze eigen fabriek. Een compleet kozijn bestaat in de basis uit complete beglazing (HR++ of triple glas), aflak en tweezijdige bescherming. De kozijnen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en kunnen direct gemonteerd worden op de bouw. Het resultaat hiervan? Bouwtijdverkorting en minder faalkosten.

Maar hout is ook energiezuinig. De prefab houten kozijnen hebben zeer goede isolerende eigenschappen. Met het prefab kozijn kan een U-waarde tot wel 1.0 / 0.8 worden gerealiseerd.


HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Prefab houten kozijn + HSB-element

Onze HSB-elementen kunnen ook prefab worden voorzien van houten kozijnen met glas. Deze kozijnen worden met een correcte aansluiting gemonteerd in de houtskeletbouw-elementen. De elementen kunnen eventueel ook gecombineerd worden met kunststof kozijnen. De engineering wordt in BIM uitgevoerd.

Het gevolg hiervan? Het element is direct wind- en waterdicht en de start van de afbouw kan gelijk beginnen. Je kunt de bouwtijden aanzienlijk verkorten en werken aan een efficiënter bouwproces.

LEUK OM TE WETEN
Wist je dat de isolerende eigenschappen van hout 15 keer hoger zijn dan die van beton, 400 keer hoger dan staal en 1770 keer hoger dan aluminium? Hierdoor gaat er minder warmte verloren in het gebouw.

Dit komt door de unieke celstructuur van hout. Het toepassen van houten kozijnen in een woning bespaart veel energie gedurende de totale levensduur.

Wie voor hout gaat, gaat voor een hoge isolatiewaarde en een warme uitstraling.

DÉ LEVERANCIER VOOR KOZIJNEN

DÉ LEVERANCIER VOOR KOZIJNEN

Innovatie is een belangrijk onderdeel van het DNA van WEBO. Als bedrijf in de timmerindustrie treden we buiten de gebaande paden van de traditionele bouw, iets waar we erg trots op zijn!

WEBO denkt graag mee in jouw bouwproces. Of het nu gaat om een houten kozijnEiken-Kozijn®HoutAlu-Kozijn® of een compleet kozijn met glas.


BENG- OF NOM-KOZIJN®


68 mm / 90 deuren en ramen
De dikte van het kozijn in combinatie met HR++ glas of triple beglazing, zorgt ervoor dat je voldoet aan de BENG / NOM-eis.

U-waarde 1.0 / 0.8
Het BENG-Kozijn® is zeer isolerend en behoudt zo de energie en warmte in het gebouw. Het NOM-Kozijn® behaalt zelfs een U-waarde van 0.8, waardoor je bijdraagt aan een volledig energieneutraal gebouw.

HR++ glas / triple glas
HR++ glas / triple glas HR++ glas draagt bij aan warmte- en energiebehoud en triple glas zorgt voor optimaal warmtebehoud, zonder energieverlies.

LEES ALLE PRODUCTEIGENSCHAPPEN

Waarom kiezen voor hout?

Gecertificeerde prefab houten kozijnen

Door de toepassing van 100% STIP®-keurhout (uitsluitend PEFC- en FSC®-gecertificeerd) is een prefab houten kozijn een goede keuze voor een milieuvriendelijk bouwproces. De kozijnen worden daarnaast geleverd met het KOMO®-keurmerk en HOUT100%-garantie.

Specialist in kozijnen

WEBO ontwerpt en produceert houten kozijnen voor de woningbouw en utiliteitsbouw in binnen- en buitenland. Door het gebruik van hout, dragen we bij aan een betere leefomgeving. We kunnen houten kozijnen met glas en aflak binnen een minimale doorlooptijd op de bouwlocatie afleveren en monteren. Het werken met BIM is al meer dan 10 jaar de standaard. We willen duurzaamheidsnormen halen en prestaties van gebouwen verbeteren. Onze kozijnen voldoen aan de BENG / NOM- eisen.

WEBO: innovatieve kozijn oplossingen

Door de eeuwen heen heeft hout zich bewezen als een duurzaam en betrouwbaar materiaal. Het brengt vele voordelen met zich mee. Kies voor een warme uitstraling en een lange levensduur!

Als uitvinders in de timmerindustrie en kozijn-leverancier, denken wij mee met jouw bouwproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. De keuzemogelijkheden voor onze kozijnen zijn enorm. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en kunnen we de kozijnen afgelakt leveren in alle RAL-kleuren.

Jouw wens staat centraal

Van standaard maten tot maatwerk: onze kozijnen worden in eigen fabriek gemaakt en kunnen afgelakt worden in alle kleuren.

Wil je meer informatie over het berekenen van de U-waarde en de mogelijkheden voor jouw project? Bespreek je wensen met Job Huisman; hij denkt graag met je mee.

Brochure aanvragen

Vraag online je offerte aan

Download de STABU bestekteksten

Back to top