Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Marktleider in hout-aluminium kozijnen!

‘Nieuwe ontwikkelingen’ dat past bij het DNA van WEBO. Iets dat vooruitstrevend is, iets buiten de comfortzone van de traditionele bouw en iets waar we erg trots op zijn. WEBO presenteert Hout-Aluminium kozijnen. Wat dat is? Dat leggen we uit!

Hout is uitermate geschikt om te combineren met andere grondstoffen. De combinatie hout met aluminium levert kozijnen op die het beste van hout en aluminium met elkaar combineren. Kort gezegd: WEBO Hout-Aluminium kozijnen zijn houten kozijnen uitgerust met een fraaie aluminium buitenafwerking.

Wat zijn de voordelen van Hout-Aluminium kozijnen?

Door deze opmerkelijke samenstelling van hout en aluminium zijn er ongekend veel mogelijkheden. De kozijnen vergen nauwelijks onderhoud. Tevens voelt het gebouw van binnenuit sfeervol aan doordat er is gekozen voor hout (vuren, mahonie, eiken).

Buiten de kaders bouwen, dat kan met het WEBO Hout-Aluminium kozijn. De kleur, de houtsoort, type aluminium profiel en het design van het kozijn is naar uw eigen wensen in te vullen.

Met ons brede en diepe assortiment hebben we de antwoorden op uw vragen: esthetische uitstraling, comfort, energie-efficiëntie, geluidsisolatie en inbraakbeveiliging.

Ongekende mogelijkheden

“Wij zien het als een totaal concept, waarmee ongekende mogelijkheden gerealiseerd kunnen worden. De multidisciplinaire kozijnen voldoen aan een veranderende markt van energiezuinig en onderhoudsarm bouwen.” Toepasbaar binnen de kaders van Passief Bouwen met een U-waarde van 0.64 W/m2.K.

Stookkosten worden omlaag gebracht en de onderhoudsinterval is minimaal, doordat slijtage van buitenaf wordt opgevangen door het aluminium. Daardoor hebben weersomstandigheden geen vat op het kozijn. Het hout zorgt weer voor de hoge isolatie van het geheel en wordt er minder energie verbruikt. Stookkosten zijn lager en is er minimale CO2-uitstoot.

Kortom; energie efficiënt bouwen en op termijn energie efficiënt leven. Een streven waar WEBO al langere tijd op inzet.  De complete gevelelementen van Steigerloos bouwen bijvoorbeeld heeft ook veel eigenschappen waarmee energie neutraal bouwen gerealiseerd kan worden en dit in een minimale tijd.

Project in beeld

Hout-Aluminium projecten

Hout-Aluminium Kozijnen Rue du Midi te Brussels
fe26a70e-cc56-40b8-b1d9-f90e62b72ef3_400
Hout-Aluminium WEBO
download
Hout-Aluminium Kozijnen Rue du Midi te Brussels fe26a70e-cc56-40b8-b1d9-f90e62b72ef3_400 Hout-Aluminium WEBO download

Vrijheid in vormgeving 

Dankzij de vele designvarianten, de bijna onbegrensde keuze aan kleuren, het grote aantal houtsoorten en de verschillende manieren van openen is geen architectonisch ontwerp te gek voor dit flexibele en veelzijdige kozijn.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van WEBO Hout-Aluminium kozijnen? Neem contact op met Rik Notkamp via +31(0)5 48 800 931 of mail: rnotkamp@webo.nl

Back to top