Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Accoya® kozijnen

Accoya® kozijnen

Accoya® kozijnen gaan lang, zeer lang mee. Dat is te danken aan de bijzondere en intensieve behandeling die het hout heeft ondergaan. Die staat er namelijk garant voor dat het hout tot in de kern wordt verduurzaamd. Daardoor kan het Accoya® hout makkelijk worden bewerkt zonder dat de geweldige eigenschappen van het materiaal worden aangetast.

Geweldige eigenschappen van Accoya® houten kozijnen

Niet alleen gaan Accoya® kozijnen zeer lang mee, ook bezitten ze eigenschappen die je niet zo gauw zult vinden bij hout dat een andere behandeling heeft ondergaan. Het is bijvoorbeeld warmte-isolerend, zeer vormvast in alle seizoenen en zo onderhoudsvriendelijk, Bovendien worden de bomen die het hout leveren duurzaam beheerd en dragen Accoya® kozijnen het FSC® certificaat.

Duurzaam en onderhoudsarm

Het komt vaak voor dat kunststof kozijnen niet gewenst zijn, bijvoorbeeld omdat men het authentieke karakter van een huis of een ander gebouw wil behouden. Accoya® kozijnen zijn dan een perfecte oplossing, want

  • Accoya® kent minimale krimp en uitzetting
  • De Accoya® kozijnen sluiten daardoor in alle seizoenen perfect
  • Schilderwerk gaat 3 tot 4 maal langer mee

Garantie

Voor het leveren van Accoya® kozijnen is het noodzakelijk om aanvullende testen te verrichten op de techniek van de kozijnverbinding. WEBO heeft deze testen voor u verzorgd en kan Accoya® kozijnen dan ook leveren met een KOMO-certificaat, SGT-garantie en een FSC-certificaat.

Wij kunnen u prima adviseren over het gebruik van Accoya® kozijnen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Back to top
error: Deze content is beschermd