Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

BIM: raam- en deurkozijnen

BIM: houten kozijnen

Jouw project verdient de beste uitwerking! Inmiddels weet WEBO als uitvinder in de timmerindustrie al meer dan 10 jaar met BIM te engineeren. Door jarenlange innovatie, scholing en uitwerking in de praktijk zijn we in staat om grote en kleine projecten te realiseren met behulp van BIM.

Waarom BIM?

Met het Building Information Model kunnen alle partijen in een project van WEBO samenwerken binnen een digitale omgeving. Hierbij wordt er informatie uitgewisseld met de aannemer, opdrachtgever, architect, installateur, constructeur en leveranciers.

Werken met BIM biedt vele voordelen, zoals: meer overzicht, snelle en duidelijke uitwisseling van gegevens, directe inkoop en minder faalkosten.

Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de open BIM standaarden, oftewel IFC.

Plug-in voor Revit

WEBO is bezig met een plug-in voor het bouwwerkinformatiemodel-programma Revit. Met deze plug-in kun je ieder gewenst kozijnmodel (inclusief gewenste prestaties uit de bibliotheek) selecteren, eventueel aanpassen en in het BIM-model plaatsen.

Wat hier de meerwaarde van is? Het betekent direct definitief tekenwerk, zelf in de lead zijn, inzicht krijgen in de kosten en sneller en prettiger werken. Hierbij heb je de keuze uit een ruimte kozijnenbibliotheek.

Bekijk hier de teaser!
LEUK OM TE WETEN
Wist je dat het eerste BIM-project van WEBO al plaatsvond in 2009?

WEBO mocht de Isala Klinieken in Zwolle voorzien van 3.500 houten kozijnen en HSB-elementen.

De indeling is kenmerkend, omdat elke afdeling zogenaamd een vlinder weerspiegelt. Door de toepassing van de kleurrijke kozijnen van WEBO, heeft het gebouw een speelse en vriendelijke uitstraling.
Dé leverancier voor kozijnen

Het bedenken van nieuwe ontwikkelingen en passende oplossingen past bij het DNA van WEBO. Als bedrijf in de timmerindustrie gaan we buiten de comfortzone van de traditionele bouw en dat is iets waar we erg trots op zijn.

WEBO denkt graag mee in jouw bouwproces. Of het nou gaat om een houten kozijn, Eiken-Kozijn® of HoutAlu-Kozijn®.

Kies ook voor een combinatie met onze HSB-elementen. Ons BENG-Element® heeft een RC-waarde van 4,5 tot 5 en ons NOM-Element® bereikt een waarde tot 8,0.

Specialist in kozijnen

WEBO ontwerpt en produceert houten kozijnen voor de woningbouw en utiliteitsbouw in binnen- en buitenland. Door het gebruik van hout, dragen we bij aan een betere leefomgeving. We kunnen houten kozijnen met glas en aflak binnen een minimale doorlooptijd op de bouwlocatie afleveren en monteren. Het werken met BIM is al meer dan 10 jaar de standaard. We willen duurzaamheidsnormen halen en prestaties van gebouwen verbeteren. Onze kozijnen voldoen aan de BENG / NOM- eisen.

BENG- OF NOM-KOZIJN®


68 MM / 90 MM DEUREN EN RAMEN
De dikte van het kozijn in combinatie met het HR++ glas of triple glas, zorgt ervoor dat je voldoet aan de BENG / NOM-eis.
U-WAARDE 1.0 / 0.8
Het BENG-Kozijn® is zeer isolerend en behoudt zo de energie en warmte in het gebouw. Het NOM-Kozijn® behaalt zelfs een U-waarde van 0.8, waardoor je bijdraagt aan een volledig energieneutraal gebouw.
HR++ GLAS / TRIPLE GLAS
HR++ glas draagt bij aan warmte- en energiebehoud en triple glas zorgt voor optimaal warmtebehoud, zonder energieverlies.

LEES ALLE PRODUCTEIGENSCHAPPEN

Zij gingen je voor

WEBO: innovatieve kozijn oplossingen

Door de eeuwen heen heeft hout zich bewezen als een duurzaam en betrouwbaar materiaal. Het brengt vele voordelen met zich mee. Kies voor een warme uitstraling en een lange levensduur!

Als uitvinders in de timmerindustrie en kozijn-leverancier, denken wij mee met jouw bouwproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. De keuzemogelijkheden voor onze kozijnen zijn enorm. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en kunnen we de kozijnen afgelakt leveren in alle RAL-kleuren.

Jouw wens staat centraal

Van standaard maten tot maatwerk, douglas tot eiken en afgelakt in alle kleuren.
Bespreek je wensen met Job Huisman; hij denkt graag met je mee.

Brochure aanvragen

Vraag online je offerte aan

Download de STABU bestekteksten

Back to top