Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Duivejager, Duivenjager, Duveljager kozijnen

Duivejager profilering wordt ook wel duveljager of duivenjager profilering genoemd.

Het kozijn kenmerkt zicht doordat het uitgerust is met een afgeronde hoek. Waar dat hedendaags dat veelal is afgewerkt met een strakke hoek. De profilering wordt aangebracht door middel van vrezen of schafen. Deze profilering wordt vanaf de 18e eeuw al aangebracht.Duivenjager profiel kozijn

Kozijnen met duivenjager profilering

WEBO heeft een tal van kozijnen die uitgerust kunnen worden met duivejager profilering. FSC en PEFC gecertificeerd zelfs. Waar de naamkeuze ‘Duveljager of Duivejager’ vandaan komt is tot op hedendaags onbekend. Wellicht dat het iets te maken heeft met productie van het profiel. Wij zijn van mening dat het een chique uitstraling aanbrengt op karakteristieke panden. Vraag onze accountmanagers naar de mogelijkheid om duivenjager profilering toe te passen op uw houten kozijnen. Of chat met ons!

Back to top