Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Maximaal comfort, zonder onderhoud met het HoutAlu-Kozijn®!

Maximaal comfort, zonder onderhoud met het HoutAlu-Kozijn®!

Hout laat zich geweldig combineren met andere grondstoffen. Nu pakken we de voordelen van hout en aluminium samen. Het geeft je het beste van twee werelden: houten kozijnen met een fraaie aluminium buitenafwerking. Deze multidisciplinaire kozijnen voldoen aan een veranderende markt van energiezuinig en onderhoudsarm bouwen.

Het beste van twee werelden

Past de look van aluminium toch beter bij uw project dan een volledig houten kozijn? Dan kiest u voor een Hout-Aluminium (kortweg Hout-Alu) raam of deur. Deze geeft het interieur van uw gebouw de warme uitstraling van hout, terwijl u aan de buitenzijde naar de strakke uitstraling van aluminium kijkt. Zo combineert u het beste van de twee werelden, wat resulteert in een HoutAlu-Kozijn® met een U-waarde van 0,64.

De voordelen van het HoutAlu-Kozijn® op een rijtje:

  • HoutAlu-Kozijnen® vergen nauwelijks onderhoud en zijn dus ideaal voor hoogbouw.
  • Het gebouw voelt van binnen sfeervol aan door het hout.
  • Toepasbaar binnen de kaders van passief bouwen met een UW-waarde van 0,64 W / M2.K

We hebben het HoutAlu-Kozijn® in vele mooie projecten toegepast, zoals in het Stedelijk Lyceum te Antwerpen en Wageningen University & Research. Bekijk hier alle gerealiseerde projecten van WEBO.

BENG en NOM: klaar voor de toekomst

Als u voor houten of hout-aluminium kozijnen gaat, is onderhoud geen punt. Doordat de kozijnen van dit natuurlijke materiaal worden gemaakt, draagt u bij aan de verduurzaming van de bouwsector, doordat hout CO2 vasthoudt. De binnen- en buitenkozijnen bevinden zich in de zeer hoge duurzaamheidsklasse 2. Zo kunnen de BENG- en NOM-kozijnen uitermate hoge isolatiewaardes behalen.

Kozijnen met HR++ glas (ook wel dubbel glas), maken het kozijn BENG (bijna energieneutraal) waardoor u voldoet aan de BENG-eisen. De warmte en hoeveelheid energie in uw gebouw wordt zo goed behouden. Wilt u een volledig energieneutraal kozijn, dan kiest u voor HR+++ beglazing (triple glas), waardoor u voldoet aan de NOM-eis.

Detailleringen zoals u ze wenst!

Bij het HoutAlu-Kozijn® heeft u de keuze om deze geheel aan te passen naar eigen wens. Zo kunnen wij u vele verschillende houtsoorten bieden. Onder andere eiken, meranti, mahonie, lariks, Accoya®, etc. Wilt u de kozijnen een mooie kleur geven? Ook dat is geen probleem! We kunnen de ramen en deuren afgelakt leveren. Zoals eerder genoemd, kunnen wij ook de beglazing voor u uit handen nemen. U kunt namelijk kiezen uit HR++ glas en triple glas, om zo uw gewenste energieprestaties van het raam te bereiken. Voorlak, aflak, bescherming, beglazing, verf, detailleringen.. Uw wens staat centraal!

Veiligheid voorop

Of het nou een HoutAlu-Kozijn® is voor uw woning, nieuwbouw, renovatie of een ander soort project, u wilt graag aan de veiligheidseisen voldoen. Onze ramen en deuren zijn daarom inbraakwerend en beschikken over veiligheidsklasse 2. Meer weten over de vele garanties die wij u bieden, waardoor u verzekerd kunt zijn van kozijnen met de allerbeste kwaliteit en prestaties? Bekijk ze allemaal hier!

Weten wat het HoutAlu-Kozijn® voor uw project kan betekenen? Vraag hieronder dan in enkele stappen een gratis, vrijblijvende offerte aan.

Of neem contact op met onze Accountmanager medewerker Job Huisman (+31(0)611 97 69 01 of jhuisman@webo.nl).

Back to top