Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Voldoe aan alle eisen met het BENG-Kozijn®!

Voldoe aan alle eisen met het BENG-Kozijn®!

Duurzaam bouwen, het is steeds meer in opkomst. Het wordt dan ook sterk aangeraden door de overheid. Voor alle nieuwbouw, geldt dat de vergunningaanvragen vanaf 1 januari 2021 moeten voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). WEBO bereidt u daarom graag voor op de toekomst met het BENG-Kozijn®, het bijna energieneutrale houten kozijn dat bijdraagt aan het stikstofpositief maken van uw project en een prachtige warme uitstraling!

Topisolatie voor energiebehoud!

Het BENG-Kozijn® kan worden verkregen in 68 mm ramen en deuren, ook in grote afmetingen. In combinatie met deze dikte, zorgt HR++-glas, oftewel dubbelglas, voor een kozijn met een U-waarde van wel 1,0. Hierdoor voldoet het houten kozijn aan de aanstaande BENG-eis.  Houten kozijnen zijn een grote factor als het gaat om een betere thermische gebouwschil met een goede isolatiewaarde, oftewel U-waarde. Als grondstof voor bouwmaterialen, maar ook in de vorm van bouwelementen, zoals houten kozijnen, ramen en ramen, is hout:

  • Duurzaam en circulair
  • Een isolerend materiaal
  • Zorgt voor stevigheid
  • Licht van gewicht

Doordat de kozijnen van dit natuurlijke materiaal worden gemaakt, draagt u bij aan de verduurzaming van de bouwsector, doordat hout CO2 vasthoudt. Zo kunnen de kozijnen uitermate hoge isolatiewaardes behalen, voor maximaal energiebehoud. Wilt u een volledige BENG-gevel? Combineer het BENG-Kozijn® dan met het BENG-element®!

Diverse houtsoorten

Hout behoudt niet alleen de warmte in uw gebouw, maar zorgt ook voor een warme uitstraling van uw in- en exterieur. Uw BENG-Kozijn® is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Zo bieden wij bijvoorbeeld Accoya, mahonie, meranti, eiken, lariks en nog veel meer om ervoor te zorgen dat uw kozijnen er uit zien zoals u wilt. U maakt een grote stap richting duurzaamheid en circulariteit, door het gebruik van hout en daarnaast voldoet u uiteraard aan de eisen van aanstaande bouwprojecten.

Meer weten? Neem contact op met onze Accountmanager medewerker Job Huisman (+31(0)611 97 69 01 of jhuisman@webo.nl).

Of vraag hier in enkele stappen uw offerte aan!

Back to top