Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Voldoe aan alle eisen met het BENG-Element®!

Voldoe aan alle eisen met het BENG-Element®!

Duurzaam bouwen, het is steeds meer in opkomst. Het wordt dan ook sterk aangeraden door de overheid. Voor alle nieuwbouw, geldt dat de vergunningaanvragen vanaf 1 januari 2021 moeten voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). WEBO bereidt u daarom graag voor op de toekomst met het BENG-Element®, het bijna energieneutrale HSB-element dat bijdraagt aan het stikstofpositief maken van uw project!

Topisolatie voor energiebehoud!

Het BENG-Element draagt bij aan de verduurzaming van uw project, door het gebruik van hout. Met een RC-waarde van wel 6,5 wordt de energie in uw gebouw goed behouden. Hierdoor voldoet het houtskeletbouw-element aan de aanstaande BENG-eis.  HSB-elementen zijn een grote factor als het gaat om een betere thermische gebouwschil met een goede isolatiewaarde, oftewel RC-waarde. Als grondstof voor bouwmaterialen, maar ook in de vorm van bouwelementen, zoals houten kozijnen, ramen en ramen, is hout:

  • Duurzaam en circulair
  • Een isolerend materiaal
  • Een materiaal dat zorgt voor stevigheid
  • Licht van gewicht

Doordat de HSB-elementen van dit natuurlijke materiaal worden gemaakt, draagt u bij aan de verduurzaming van de bouwsector, doordat hout CO2 vasthoudt. Zo kunnen de houtskeletbouwelementen uitermate hoge isolatiewaardes behalen, voor maximaal energiebehoud. Wilt u een volledige BENG-gevel? Combineer het BENG-element® dan met het BENG-Kozijn®!

De voordelen op een rijtje

Enkele van de vele voordelen van het duurzame, lichte BENG-Element® zijn:

  • RC-waarde tot wel 6,5 (op zoek naar een HSB-element met een RC-waarde tot 8,0? bekijk dan ons NOM-Element®!)
  • Beschikt over brandklasse B
  • Duurzaam
  • Bouwtijdverkorting

Meer weten? Neem contact op met accountmanager Rik Notkamp (+31 (0)548 – 800 931 of rnotkamp@webo.nl).

Of vraag hier in enkele stappen uw offerte aan!

Back to top