Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Energieneutraal bouwen met het NOM-Kozijn®

Energieneutraal bouwen met het NOM-Kozijn®

De overheid wil dat alle gebouwen in Nederland in 2050 energieneutraal zijn. Renovatie naar nul-op-de-meter betekent een enorme woningverbetering, met financieel voordeel voor zowel eigenaars als bewoners.  Op verschillende locaties past WEBO daarom haar NOM-Kozijn® toe.

Bespaar energie, isoleer!

Het NOM-Kozijn® kan worden verkregen in 90 mm ramen en deuren, ook in grote afmetingen. In combinatie met deze dikte, zorgt HR+++-glas, oftewel triple glas, voor een kozijn met een U-waarde van wel 0,8. Hierdoor voldoet het houten kozijn aan de aanstaande NOM-eis.  Houten kozijnen zijn een grote factor als het gaat om een betere thermische gebouwschil met een goede isolatiewaarde, oftewel U-waarde. Als grondstof voor bouwmaterialen, maar ook in de vorm van bouwelementen, zoals houten kozijnen, ramen en ramen, is hout:

  • Een isolerend materiaal
  • Duurzaam en circulaireik
  • Zorgt voor stevigheid
  • Gemakkelijk herstelbaar
  • Licht van gewicht

Doordat de kozijnen van dit natuurlijke materiaal worden gemaakt, draagt u bij aan de verduurzaming van de bouwsector, doordat hout CO2 vasthoudt. Zo kunnen de kozijnen uitermate hoge isolatiewaardes behalen, voor maximaal energiebehoud en het vermijden van energiekosten.

Diverse houtsoorten

Hout behoudt niet alleen de warmte in uw gebouw, maar zorgt ook voor een warme uitstraling van uw in- en exterieur. Uw NOM-Kozijn® is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Zo bieden wij bijvoorbeeld Accoya, mahonie, meranti, eiken, lariks en nog veel meer om ervoor te zorgen dat uw kozijnen er uit zien zoals u wilt. U maakt een grote stap richting duurzaamheid en circulariteit, door het gebruik van hout en daarnaast voldoet u ook nog eens aan de eisen van aanstaande bouwprojecten.

Meer weten? Neem contact op met accountmanager Job Huisman +31(0)611 97 69 01 of jhuisman@webo.nl).

Of vraag hier in enkele stappen uw offerte aan!

Back to top