Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Keurmerken: raam- en deurkozijnen

Keurmerken: raam- en deurkozijnen

Als bedrijf wil je zeker zijn van wat je koopt. Dit belang snapt WEBO en daarom zetten we graag een aantal keurmerken waarover wij beschikken op een rij. Als WEBO zijn we constant op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit en innovatie.

INFORMATIE & ADVIES
RIK NOTKAMP
KOZIJN ADVISEUR
rnotkamp@webo.nl
+31(0)6 39 39 98 14

FSC®, PEFC™ en STIP®

FSC®, PEFC™ en STIP®

Voor WEBO is werken met verantwoord hout de standaard. We beschikken over het FSC®, PEFC™ en STIP®-keurmerk. Dit zijn drie keurmerken voor duurzaam hout. WEBO heeft als eerste bedrijf het STIP® certificaat mogen ontvangen van de SKH.

Bomen nemen CO2 op en zijn daarom heel belangrijk bij het helpen bestrijden van de snelle opwarming van de aarde. Het is dus belangrijk dat het hout wat wij gebruiken voor onze houten kozijnen duurzaam verantwoord is. Daarnaast maakt het hout hierdoor het productieproces van een kozijn vrijwel CO2 neutraal.


HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Keurmerken & garanties

Al tientallen jaren maakt WEBO haar houten kozijnen onder het KOMO-keurmerk. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor de bouw. Elk kozijn is daarom ook voorzien van een KOMO-certificaat.

Ook komen de kozijnen met 6 of 10 jaar garantie vanuit de zekerheid van Hout100%, wat hét keurmerk is van perfect houtwerk.

Daarnaast heeft WEBO als eerste bedrijf de CE-markering voor brandwerende ramen en draaivalramen volgens NEN-EN 16034 mogen ontvangen.


LEUK OM TE WETEN
Wist je dat WEBO beschikt over CoC-certificering (Chain of Custody)?

Hiermee kunnen we aantonen dat het FSC® hout waarmee onze kozijnen worden geproduceerd, niet afkomstig is uit illegale kap of uit bossen met een hoge natuurwaarde zoals oerbossen, en plantages die zijn geplant op de plek waar eerst een tropisch regenwoud was.

Dé leverancier voor kozijnen

Dé leverancier voor kozijnen

Innovatie is een belangrijk onderdeel van het DNA van WEBO. Als bedrijf in de timmerindustrie treden we buiten de gebaande paden van de traditionele bouw, iets waar we erg trots op zijn!

WEBO denkt graag mee in jouw bouwproces. Of het nu gaat om een houten kozijnEiken-Kozijn® of HoutAlu-Kozijn®.

Kies ook voor een combinatie met onze HSB-elementen. Ons BENG-Element® heeft een RC-waarde van 4,5 tot 5 en ons NOM-Element® bereikt een waarde tot 8,0.

Specialist in kozijnen

WEBO ontwerpt en produceert houten kozijnen voor de woningbouw en utiliteitsbouw in binnen- en buitenland. Door het gebruik van hout, dragen we bij aan een betere leefomgeving. We kunnen houten kozijnen met glas en aflak binnen een minimale doorlooptijd op de bouwlocatie afleveren en monteren. Werken met BIM is al meer dan 10 jaar de standaard. We willen duurzaamheidsnormen halen en prestaties van gebouwen verbeteren. Onze kozijnen voldoen aan de BENG / NOM- eisen.

BENG- OF NOM-KOZIJN®


68 mm / 90 deuren en ramen
De dikte van het kozijn in combinatie met het HR++ glas of triple glas, zorgt ervoor dat je voldoet aan de BENG / NOM-eis.

U-waarde 1.0 / 0.8
Het BENG-Kozijn® is zeer isolerend en behoudt zo de energie en warmte in het gebouw. Het NOM-Kozijn® behaalt zelfs een U-waarde van 0.8, waardoor je bijdraagt aan een volledig energieneutraal gebouw.

HR++ glas / triple glas
HR++ glas draagt bij aan warmte- en energiebehoud en triple glas zorgt voor optimaal warmtebehoud, zonder energieverlies.

LEES ALLE PRODUCTEIGENSCHAPPEN

WEBO: innovatieve kozijn oplossingen

Door de eeuwen heen heeft hout zich bewezen als een duurzaam en betrouwbaar materiaal. Het brengt vele voordelen met zich mee. Kies voor een warme uitstraling en een lange levensduur!

Als uitvinders in de timmerindustrie en kozijn-leverancier, denken wij mee met jouw bouwproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. De keuzemogelijkheden voor onze kozijnen zijn enorm. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en kunnen we de kozijnen afgelakt leveren in alle RAL-kleuren.

Wij gaan jouw ontwerpuitdaging aan

Met het Accoya® kozijn gaan we jouw ontwerpuitdaging aan, ook bij grote afmetingen.

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor jouw project? Neem contact op met Rik Notkamp; hij denkt graag met je mee.

Vraag online je offerte aan

Brochure aanvragen

Back to top