Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Voor aannemers

Het is cruciaal voor aannemers en bouwprofessionals om een sterke brandveiligheid te waarborgen, vooral in het kader van de Wet kwaliteitsborging (Wkb). Met onze Vuurvast® producten bieden we een garantie voor brandwerendheid en dragen we bij aan een soepeler verloop van het project. Al onze producten zijn grondig getest en gecertificeerd, zodat je kunt vertrouwen op bewezen kwaliteit, zonder verrassingen later in het bouwproces.

Zowel onze houten kozijnen, hout-aluminium kozijnen, HSB-elementen als Steigerloos®-elementen kunnen worden gerealiseerd volgens de gestelde eisen.

Uitdagingen brandwerendheid

In de bouwsector staan aannemers voor grote uitdagingen. Naast de druk om sneller en duurzamer te bouwen, worden er steeds strengere eisen gesteld, waar brandveiligheid een belangrijk onderdeel van vormt. In de praktijk is er vaak discussie of onduidelijkheid over dit thema, mede door de complexiteit die een brandwerende constructie met zich kan meebrengen. Een CE-brandcertificering conform NEN-EN 16034 vereist bij bijvoorbeeld een kozijn- en deurconstructie een grondige toetsing en certificering van het gehele systeem. Problemen kunnen ontstaan wanneer onderdelen van verschillende leveranciers afkomstig zijn of afwijken van het toepassingsgebied, waardoor een CE-certificering komt te vervallen.

Vuurvast® neemt deze zorgen weg, doordat het complete assortiment getest en gecertificeerd is. Daarbij bieden de producten volop mogelijkheden in uitvoering en afmetingen, zodat er altijd een passende oplossing is voor jouw project.

Job Huisman

Job Huisman
Accountmanager
jhuisman@webo.nl
+31(0)611 97 69 01

Wat kun je van ons verwachten:

 • Volledig gecertificeerde producten
  Al onze producten zijn voorzien van de juiste certificeringen en attesten voor brandwerendheid, zodat je met vertrouwen kunt bouwen.
 • Volledige ontzorging
  Vanaf de offertefase en engineering tot de productie en het voldoen aan alle gestelde eisen: ons team staat klaar om je bij elk project te begeleiden.
 • Volop mogelijkheden voor diverse projecten
  Of het nu om een groot of klein project gaat, onze producten bieden flexibiliteit in uitvoering en afmetingen, waardoor je altijd de juiste oplossing voorhanden hebt.
 • Circulair en energiezuinig
  Hout is het enige bouwmateriaal dat hernieuwbaar en CO2-neutraal is. Bovendien heeft het materiaal uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor je voldoet aan de strengere energie- en prestatie-eisen. Zo ben je klaar voor 2050.

Bekijk onze producten

STIP® certificaat voor duurzaam hout

Zij gingen je voor

Bekijk alle projecten

Jouw project brandwerend maken?

Maak een afspraak met Job Huisman, download de brochure of vraag vrijblijvend een offerte aan; wij gaan graag voor je aan de slag!

Brochure downloaden

Brochure HoutAlu-Kozijn Vuurvast®

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Classificaties (EW, EI, S200 en SA)
 • Configuraties en maatvoeringen
 • Brandtesten bij Peutz
 • Prestaties en keurmerken

Vraag online je offerte aan

Back to top