Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Specialist in brand- en rookwerende buitendeuren

CE-gemarkeerde brandwerende deuren

Onze brandwerende stapeldorpeldeuren worden toegepast als buitendeuren en geplaatst in wanden die als brandcompartimentsscheiding dienen. Om ervoor te zorgen dat je altijd aan alle vereisten voldoet, worden de kozijn- en deurconstructies standaard met een attest en CE-certificaat (EN 16034) geleverd. Als aannemer of architect kun je hierdoor vertrouwen op gegarandeerde brandveiligheid, zonder tussenkomst van een fire safety engineer.

 • 30 min. brandwerend
 • CE-gecertificeerd (EN 16034)
 • Diverse uitvoeringen & afmetingen

Brandwerende deur voor ieder project

Naast onze brandwerende ramen voldoet een houten en hout-aluminium deur-kozijn-combinatie aan hoge eisen omtrent branddoorslag en brandoverslag (WBDBO) in de gevel. De prestaties zijn aangetoond door een geaccrediteerde partij in een brandlaboratorium, in overeenstemming met EN 1634-1 en EN 1634-3. Hierdoor dragen de constructies de juiste CE-markering en zijn de vereiste brandprestaties reeds in de ontwerpfase al geborgd. De CE-markering is van toepassing op het gehele systeem, inclusief glas, scharnieren en deurbeslag. Bovendien bieden we dankzij het uitgebreide toepassingsgebied volop mogelijkheden in design en afmeting, zodat je geen concessies hoeft te doen aan stijl of functionaliteit.

BROCHURE HOUTALU-KOZIJN VUURVAST®

Onlangs hebben we de nieuwe informatiebrochure voor het brandwerend HoutAlu-Kozijn Vuurvast® gepubliceerd. Hierin zijn alle variaties en afmetingen verwerkt die binnen het attest van toepassing zijn op de brandwerende hout-aluminium kozijnen en deuren. Ook technische informatie zoals houtsoortenaluminium profielenhang- en sluitwerkglas etc. komt in de brochure aan bod.

Benieuw naar onze Vuurvast®-producten? Ontdek de gecertificeerde brand- en rookwerende geveloplossingen.


Brochure HoutAlu-Kozijn Vuurvast®

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Classificaties (EW, EI, S200 en SA)
 • Configuraties en maatvoeringen
 • Brandtesten bij Peutz
 • Prestaties en keurmerken

Formulier

*Bij het downloaden ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Volop mogelijkheden in uitvoering & afmetingen

Volop mogelijkheden in uitvoering & afmetingen

De brandwerende deuren worden afgehangen met scharnieren, voorzien van brandwerend glas en gemonteerd met loopslot inclusief gemonteerde sluitplaat. De buitendeuren stellen aannemers en architecten in staat om aan de brandeisen te voldoen bij diverse projecten. Zo is er de mogelijkheid om het aantal stapeldorpels naar wens aan te passen en bieden we de keuze uit eiken- en mahoniehout. Wanneer je kiest voor het onderhoudsarme HoutAlu-Kozijn®, bieden we de mogelijkheid om het aluminium te anodiseren of in een gewenste RAL-kleur uit te voeren. Ook het hout kan afgelakt worden met iedere RAL kleur of een transparante afwerking.

HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Prestaties brandwerende deur

Draairichting van het deurblad naar het vuur toe

Draairichting van het vuur af

Projecten met brandwerende kozijnen

Bekijk alle projecten

Jouw project brandwerend maken?

Benieuwd naar de kenmerken en mogelijkheden van onze brandwerende deuren? Maak een afspraak met Job Huisman, download de brochure of vraag vrijblijvend een offerte aan; wij gaan graag voor je aan de slag!

Brochure downloaden

Brochure HoutAlu-Kozijn Vuurvast®

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Classificaties (EW, EI, S200 en SA)
 • Configuraties en maatvoeringen
 • Brandtesten bij Peutz
 • Prestaties en keurmerken

Vraag online je offerte aan

Let op: webo levert geen (brandwerende) binnendeuren voor woning- en utiliteitsbouwprojecten.

Back to top