Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Houten kozijnen details | Details houten kozijnen

Details van raam- en deurkozijnen

Kozijnen van WEBO zijn in verschillende houtsoorten, afmetingen en kleuren te verkrijgen. Op het vlak van innovatie en duurzaamheid lopen we voorop. Zo voldoen onze houten kozijnen standaard aan de BENG-norm en kunnen ze geëngineerd worden volgens de NOM-norm.

Houten kozijn detail

Houten kozijn details kunnen per fabrikant verschillen. Zo is het kozijn detail 67 x114 mm bij ons 68 x 114 mm of 90 x 114 mm. Onze kozijnen worden geproduceerd onder het KOMO®-keurmerk in eigen fabriek en geleverd met 6 jaar Hout100% zekerheid. Benieuwd naar de details van onze houten kozijnen, ramen en deuren? Hieronder lichten we de volgende kozijndetails toe: draaikiepraam detail, glaskozijn detail, stolpraam detail, deur detail, tuindeur detail, houten hefschuifpui detail en HoutAlu-Kozijn® detail.

Job Huisman
INFORMATIE & ADVIES
Job Huisman
Accountmanager
jhuisman@webo.nl
+31(0)611 97 69 01
+ CE-MARKERING
+ 30 – 60 MINUTEN BRANDWEREND
+ 68 – 90 MM DEUREN EN RAMEN

Draaikiepraam detail

Draaikiepraam detail

Het draaiende deel van een draaikiepraam van WEBO is standaard 68 mm of 90 mm dik. De kozijnen worden compleet geleverd met aanslagprofiel en hang- en sluitwerk. De draaiende delen van 90 mm dik in een draaikiepraam worden standaard voorzien van triple beglazing en voldoen aan de NOM-norm. Een draaikiepraam van 68 mm is voorzien van HR++ glas en kan in de toekomst eventueel geüpgraded worden naar triple glas.


HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Glaskozijn detail

Bij een glaskozijn kan de glaslat zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde van het kozijn geplaatst worden. Een glaskozijn kan uitgevoerd worden met een houten onderdorpel of een IsoStone onderdorpel. Dikte kozijn: 68 of 90 mm.

Stolpraam detail

In tegenstelling tot een dubbele draaikiepraam heeft een stolpraam geen tussenbalk. Het stolpraam van WEBO bestaat uit een draaival raam en een draaiend raam. Voor een stolpraam kan gekozen worden om deze naar binnen of naar buiten te laten draaien. Ook het stolpraam is standaard 68 mm of 90 mm dik wanneer gekozen wordt voor triple beglazing.

LEUK OM TE WETEN
Heb je een kozijn nodig met grote afmetingen? Dan biedt het Eiken-Kozijn® de uitkomst!

WEBO maakt het mogelijk om met slimme toepassingen eikenhout te verwerken tot grote en luxe kozijnen.

Het kozijn is zowel binnen als buiten toepasbaar, ook voor raam- en deurkozijnen met grote afmetingen.

Deuren/schuifpuien

Deuren/schuifpuien

Deur detail

De dichte deuren van WEBO hebben een dikte van 54 mm en stapeldorpeldeuren een dikte van 68 mm of 90 mm bij triple beglazing.

Tuindeur detail

Tuindeuren kunnen op een houten onderdorpel of IsoStone onderdorpel uitgevoerd worden. IsoStone heeft als voordeel dat het niet rot en sluitvast is. IsoStone wordt vaak toegepast in vochtige ruimtes.

Houten hefschuifpui detail

Een hefschuifpui is voorzien van een DTS onderdorpel. Dit materiaal is slijtvast en rot niet.


Details HoutAlu-Kozijn®

Met het onderhoudsvrije HoutAlu-Kozijn® heb je het beste van twee werelden: de warme uitstraling van hout aan de binnenzijde en de strakke aluminium afwerking aan de buitenzijde. Het kozijnprofiel van het HoutAlu-Kozijn® is 68 / 90 x 90 mm. Eiken en Accoya® zijn houtsoorten die vaak worden toegepast bij dit kozijn. Deze houtsoorten zijn zowel in transparante en alle RAL-kleuren leverbaar.

Het aluminium kan geanodiseerd worden, waardoor een oxidelaag ontstaat die hard en slijtvast is. Wil je een vorm of patroon in het aluminium aanbrengen? Ook dat is mogelijk! De detaillering van het kozijn is naar eigen wens in te vullen.

BENG- OF NOM-KOZIJN® NOM-Kozijn® van WEBO


Brandwerende kozijnen 30 minuten / 60 minuten
De kozijnen van WEBO zijn – afhankelijk van de attesten – 30 tot 60 minuten brandwerend.

68 mm / 90 deuren en ramen
De dikte van het kozijn in combinatie met het HR++ glas of triple glas, zorgt ervoor dat je voldoet aan de BENG / NOM-eis.

U-waarde 1.0 / 0.8
Het BENG-Kozijn® is zeer isolerend en behoudt zo de energie en warmte in het gebouw. Het NOM-Kozijn® behaalt zelfs een U-waarde van 0.8, waardoor je bijdraagt aan een volledig energieneutraal gebouw.

HR++ glas / triple glas
HR++ glas draagt bij aan warmte- en energiebehoud en triple glas in een houten kozijn zorgt voor optimaal warmtebehoud, zonder energieverlies.

LEES ALLE PRODUCTEIGENSCHAPPEN

WEBO: innovatieve kozijn oplossingen

Door de eeuwen heen heeft hout zich bewezen als een duurzaam en betrouwbaar materiaal. Het brengt vele voordelen met zich mee. Kies voor een warme uitstraling en een lange levensduur!

Als uitvinders in de timmerindustrie en kozijn-leverancier, denken wij mee met jouw bouwproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. De keuzemogelijkheden voor onze kozijnen zijn enorm. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en kunnen we de kozijnen afgelakt leveren in alle RAL-kleuren.

Informeer naar de mogelijkheden

Meer weten over onze kozijnen details of de mogelijkheden voor jouw project?
Bespreek je wensen met Job Huisman; hij denkt graag met je mee.

Vraag online je offerte aan

Brochure aanvragen

Back to top