Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Voor brandspecialisten

Als expert in brandveiligheid houd je toezicht op de naleving van wet- en regelgeving en verstrek je gericht advies over brandveilige oplossingen voor nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten. Door het toepassen van brandpreventieve maatregelen en het gebruik van brandveilige bouwmaterialen worden gebouwen efficiënt en veilig gebouwd. Met ons gecertificeerde Vuurvast® assortiment waarborgen we de vereiste brandprestaties in verschillende ontwerpen en afmetingen. Zo zijn onze brand- en rookwerende kozijnen en deuren grondig getest door Peutz, wat zorgt voor gegarandeerde brandprestaties vanaf de start van het bouwproces.

Naast de kozijnen voldoen ook onze HSB- en Steigerloos®-elementen aan alle gestelde eisen en behalen ze brandklasse B, in overeenstemming met de hoogbouweisen uit het Bouwbesluit.

Uitdagingen brandwerendheid

Voor brandspecialisten is het van cruciaal belang om strikte brandveiligheidsnormen te handhaven. Dit kan echter uitdagend zijn bij deur- en kozijnconstructies, aangezien de CE-brandcertificering vervalt bij afwijkingen van het toepassingsgebied. Ook wanneer onderdelen afkomstig zijn van verschillende leveranciers, kunnen de vereiste prestaties niet op voorhand worden aangetoond. Vuurvast® biedt hier een oplossing voor: het assortiment bestaat uit producten die volledig zijn getest en gecertificeerd.

Met diverse beschikbare afmetingen en configuraties kunnen brandveilige constructies naadloos worden geïntegreerd in diverse bouwprojecten, zonder ruimte voor discussie over de prestaties. De producten dragen bij aan de algehele brandveiligheid van een gebouw en waarborgen de naleving van wet- en regelgeving.

Wat kun je van ons verwachten:

 • Volledig gecertificeerde brandveiligheid
  Ons assortiment bestaat uit volledig gecertificeerde producten die voldoen aan de strenge normen voor brandveiligheid. Hiermee kun je met zekerheid brandveilige constructies integreren in diverse veiligheidsplannen en bouwprojecten.
 • Expertise
  We beschikken over alle benodigde expertise op het gebied van brandveiligheid. Onze engineers kunnen al in een vroeg stadium mee over brandwerende constructies.
 • Maatwerk oplossingen
  Of het nu gaat om een grootschalig project of een kleiner ontwerp, onze producten bieden flexibiliteit in uitvoering en afmetingen, waardoor je altijd de juiste oplossing voorhanden hebt.
 • Voldoen aan alle eisen
  Onze producten zijn specifiek ontwikkeld om te voldoen aan de strenge wet- en regelgeving in het Bouwbesluit. Zo ben je niet alleen verzekerd van brandveilige oplossingen, maar ook van duurzame producten die nu al klaar zijn voor 2050.

Bekijk onze producten

STIP® certificaat voor duurzaam hout

Referentieprojecten

Bekijk alle projecten

Jouw project brandwerend maken?

Maak een afspraak met Job Huisman, download de brochure of vraag vrijblijvend een offerte aan; wij gaan graag voor je aan de slag!

Brochure downloaden

Brochure HoutAlu-Kozijn Vuurvast®

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Classificaties (EW, EI, S200 en SA)
 • Configuraties en maatvoeringen
 • Brandtesten bij Peutz
 • Prestaties en keurmerken

Vraag online je offerte aan

Back to top