Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Voor architecten

Als architect vervul je een cruciale rol in elk bouwproject. Je streeft naar innovatieve ontwerpen die zowel esthetisch als functioneel op een hoog niveau zijn. Brandveiligheid vormt een integraal onderdeel van dit proces. Echter, het kan soms een uitdaging zijn om te voldoen aan de voortdurend strenger wordende eisen. Vuurvast® biedt een uitgebreid assortiment aan brandwerende kozijn- en geveloplossingen waarbij esthetiek en kwaliteit onverminderd centraal staan.

Uitdagingen brandwerendheid

Het combineren van grensverleggende ontwerpen met strikte brandveiligheidseisen kan complex zijn. Bijvoorbeeld, een brandwerende kozijn- en/of deurconstructie vergt een uitgebreide toetsing en CE-certificering op het gehele systeem conform EN 16034. In de praktijk is deze CE-brandcertificering vaak niet voorhanden, wat tot discussies kan leiden in het bouwproces.

Vuurvast® biedt een uitgebreid assortiment aan kozijn- en geveloplossingen met een ruime keuze in configuratie, design en afmetingen, waardoor er altijd een oplossing is voor jouw ontwerp. Ons complete assortiment is uitvoerig getest en gecertificeerd, waardoor zorgen omtrent een CE-certificering tot het verleden behoren.

Job Huisman

Job Huisman
Accountmanager
jhuisman@webo.nl
+31(0)611 97 69 01

Wat kun je van ons verwachten:

 • Volledig gecertificeerde producten
  Al onze producten zijn voorzien van de juiste certificeringen en attesten voor brandwerendheid, zodat je met vertrouwen je ontwerp kunt realiseren.
 • Volledige ontzorging in engineering
  Onze ervaren engineers hebben kennis van brandwerendheid en staan klaar om je te ondersteunen bij elk project.
 • Vrijheid in ontwerp
  Of het nu gaat om een grootschalig project of een kleiner ontwerp, onze producten bieden flexibiliteit in uitvoering, afmetingen en ontwerp, waardoor je altijd de juiste oplossing voorhanden hebt.
 • Circulair en energiezuinig
  Hout is een logische keuze voor een circulair en energiezuinig bouwproces, gezien het materiaal CO2-neutraal, hernieuwbaar en recyclebaar is. Hierdoor ben je klaar voor 2050.

Bekijk onze producten

STIP® certificaat voor duurzaam hout

Zij gingen je voor

Bekijk alle projecten

Jouw project brandwerend maken?

Maak een afspraak met Job Huisman, download de brochure of vraag vrijblijvend een offerte aan; wij gaan graag voor je aan de slag!

Brochure downloaden

Brochure HoutAlu-Kozijn Vuurvast®

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Classificaties (EW, EI, S200 en SA)
 • Configuraties en maatvoeringen
 • Brandtesten bij Peutz
 • Prestaties en keurmerken

Vraag online je offerte aan

Back to top