Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

6 Zekerheden

DE 6 ZEKERHEDEN VAN WEBO

WEBO, uitvinders in de timmerindustrie… wat betekent dat voor jou? Natuurlijk is er veel te noemen, maar de zes meest duidelijke voordelen – waar je bij ons van op aan kunt – zetten we hier graag voor je op een rijtje.

1. No-nonsense mentaliteit
Je kunt áltijd met ons praten. De basis daarvan is over en weer kunnen luisteren. We staan open voor nieuwe ideeën, in woord én daad. Dat komt omdat we én zeer ervaren professionals hebben én teams met jong talent. Zo blijven we toegankelijk, kundig en fris. In ons werkveld komen we grote bouwers, kleine bouwers en ZZP’ers tegen. Voor al die partijen zien we mogelijkheden en komen we met gerichte oplossingen in bouwtechnische vraagstukken.

2. Duurzaam bosbeheer
Onze kozijnen en HSB-elementen zijn bij voorbaat voorzien van PEFC– en FSC-gecertificeerd hout. Het te realiseren kozijn of HSB-element kent daardoor een verwerkingscyclus waarin duurzaam bosbeheer is opgenomen. Bij WEBO ligt duurzaamheid dus letterlijk voor het oprapen. Het is aan jou om er ook echt gebruik van te maken.

3. Samen werken we aan een betere leefomgeving
WEBO gelooft dat als je beter bouwt, je beter leeft. Het is de gedachte achter bij alles wat we ondernemen en produceren. Door mee te werken aan een betere invulling van de leefomgeving, waarborgen we de zorg voor mens en milieu. We maken je graag wegwijs in de potentie van circulair bouwen.

4. Proces-optimalisatie
Wij leveren maatvaste constructies dankzij geautomatiseerde productie-processen. En we hebben uitzonderlijke kennis in huis wat betreft BIM. WEBO ziet in wanneer processen niet lopen, maar ook wanneer deze te verkorten zijn. Het leidt tot een win-win-situatie. Voor jou als bouwende partij, voor ons als leverancier.

5. Productie-capaciteit
Grote orders in minimale tijd. Wij kunnen het, en kwalitatief ook! WEBO heeft haar organisatie en processen slim ingericht en gestroomlijnd. Een snellere productie, betere maatvastheid… we bewezen het al eerder met uitzonderlijke orders. Of ze nou groot waren in omvang of in aantal.

6. Deskundig
Scholing, jarenlange ervaring en een groot team van (BIM) engineers. Het is het fundament van de kwaliteit waar we voor staan. De producten die we leveren zijn naar wens van onze klanten door éérst goed te luisteren naar die wensen. Daar rekenen we ook de behoeften van de eindgebruiker bij mee. Hoe eerder we in het proces insteken, des te meer we kunnen betekenen. Al vanaf de ontwerpfase kan onze deskundigheid een rol spelen in besparingen en kwaliteitsprestaties.

Back to top