Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Leidsestraat Amsterdam - HSB-Elementen en Kozijnen van WEBO

Houten kozijnen offerte

Offerte houten kozijnen aanvragen

Op zoek naar houten kozijnen voor jouw project? Bij WEBO kunnen we kozijnen leveren in alle soorten en maten. Voor projecten vanaf 1 woning tot grote projecten: WEBO engineert en levert houten kozijnen in een minimale doorlooptijd tegen scherpe prijzen. Onze kozijnen zijn op maat gemaakt, maar kunnen ook volgens standaard afmetingen geleverd worden. Met ons BENG- en NOM-Kozijn® voldoe je altijd aan de energieprestatie-eisen en ben je verzekerd van de beste kwaliteit. We kunnen verschillende houtsoorten toepassen en de kozijnen voorzien van HR++ glas, triple glas (HR+++), mat glas (colorbel), glas met roeden en veiligheidsglas.

Hardhouten kozijnen

Hardhouten kozijnen

We hebben alle duurzame hardhoutsoorten in ons assortiment, zoals EikenMahonieMerantiIroko en Oregon Pine. Naast hardhout kun je ook kiezen voor andere duurzame houtsoorten, zoals lariks, DouglasAccoya®BamboeGrenen etc. De kozijnen worden zowel voor de woning- als utiliteitsbouw geproduceerd in binnen- en buitenland. Door ons geautomatiseerde productieproces zijn we in staat om houten kozijnen in een minimale doorlooptijd op de bouwplaats te leveren. Ook de montage kunnen wij eventueel uit handen nemen.


HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Certificeringen

Alle kozijnen van WEBO worden onder het KOMO-keurmerk geleverd. Daarnaast is het toegepaste (hard)hout PEFCtm–, FSC® en/of STIP®-gecertificeerd. Als innovatieve bouwpartner streven wij naar het verduurzamen van het bouwproces. Zo hebben we het Circulair-Kozijn® ontwikkeld, dat bestaat uit twee delen. De buitenzijde kan eenvoudig vervangen worden, terwijl de binnenzijde beschermd wordt tegen weersinvloeden.

Ook voor aluminium kozijnen – die een hoge CO2 impact hebben tijdens de productie – heeft WEBO een alternatief gevonden: door hout en aluminium te combineren. Met het HoutAlu-Kozijn® heb je aan de binnenzijde de warme uitstraling van hout, terwijl de strakke look van aluminium aan de buitenzijde behouden blijft. Het Hout-Alu-Kozijn® isoleert beter en is bovendien onderhoudsarm.


LEUK OM TE WETEN
Wist je dat hardhouten kozijnen 1,5 tot 3 keer langer meegaan dan kunststof kozijnen?

Een hardhouten kozijn gaat namelijk 75 jaar mee, terwijl een kunststof kozijn maar 25 tot 50 jaar meegaat.

Kies je voor een houten kozijn, dan draag je bij aan het terugdringen van de opwarming van de aarde. Het gebruik van hout is volledig CO2-neutraal.

Glas-upgrade

Glas-upgrade

Om nog beter te antwoorden op de duurzame vraag van opdrachtgevers en aannemers, heeft WEBO ervoor gezorgd dat van elk WEBO raam, welke wordt geleverd met dubbel glas, dit glas vervangen kan worden door triple glas in de toekomst. Mocht je dus vandaag een raam met dubbel glas bestellen bij WEBO, en heb je over 5 jaar de behoefte om dit te vervangen door triple glas, dan kan dit in het zelfde raam worden geplaatst. Nieuwe kozijnen voldoen dus niet alleen nu aan alle eisen, maar zijn ook klaar voor de toekomst.

Combineren met HSB-elementen

Kies ook voor een combinatie met onze HSB-elementen. Ons BENG-Element® heeft een RC-waarde van 4,5 tot 5 en ons NOM-Element® bereikt een waarde tot 8,0. Door kozijnen en HSB-elementen te combineren, ontstaat een kortere bouwtijd en voorkom je faalkosten. Met Steigerloos® Bouwen gaan we nog een stap verder: door de elementen in de fabriek al te voorzien van een buitenschil.

BENG- OF NOM-KOZIJN®


Brandwerende kozijnen 30 minuten / 60 minuten
De kozijnen van WEBO zijn – afhankelijk van de attesten – 30 tot 60 minuten brandwerend.

68 mm / 90 deuren en ramen
De dikte van het kozijn in combinatie met het HR++ glas of triple glas, zorgt ervoor dat je voldoet aan de BENG / NOM-eis.

U-waarde 1.0 / 0.8
Het BENG-Kozijn® is zeer isolerend en behoudt zo de energie en warmte in het gebouw. Het NOM-Kozijn® behaalt zelfs een U-waarde van 0.8, waardoor je bijdraagt aan een volledig energieneutraal gebouw.

HR++ glas / triple glas
HR++ glas draagt bij aan warmte- en energiebehoud en triple glas zorgt voor optimaal warmtebehoud, zonder energieverlies.

LEES ALLE PRODUCTEIGENSCHAPPEN

Brandveiligheid

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is bouwen met hout een brandveilige keuze. De brandwerende kozijnen met draaiende delen van WEBO voldoen aan de normen. Afhankelijk van de attesten zijn de kozijnen 30 of 60 minuten brandwerend, van binnen naar buiten of andersom.

Houten kozijnen bestellen

Wil je houten kozijnen bestellen voor jouw project? Maak een afspraak me Rik Notkamp of upload via het onderstaande formulier jouw technische documentatie, dan gaan wij direct voor je aan de slag.

Vraag online je offerte aan

Brochure aanvragen

Download de STABU bestekteksten

Hoge kwaliteit

Onze mensen verstaan het timmervak en maken houten kozijnen volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. We gebruiken de beste en meest moderne machines, die rechtstreeks vanuit het BIM-model aangestuurd worden. We bieden verschillende zachthout en hardhout oorten aan die voorzien van alle nodige keurmerken, certificeringen en attesten. Dat voorkomt faalkosten tijdens de bouw.

Kozijnen prijzen

De kosten voor houten kozijnen kunnen erg uiteenlopen. Er zijn veel factoren die invloed kunnen hebben op de prijs. Denk hierbij aan de houtsoort, beglazing, hang- en sluitwerk en de hoeveelheid kozijnen. Bekijk hiervoor jouw persoonlijke kozijnen offerte.

Snelheid offertes

Afhankelijk van het project kunnen wij een offerte binnen enkele dagen versturen. We bieden maatwerk en geven advies voor het toepassen van de juiste producten.

Anderen bekeken ook:

Back to top