Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

HOUTEN KOZIJNEN OFFERTE vanaf 1 woning | woning- en utiliteitsbouw

Offerte houten kozijnen aanvragen

Vraag een offerte aan voor houten kozijnen voor jouw woning of utiliteitsbouwproject. Bij WEBO leveren we kozijn in diverse soorten en maten. Voor projecten vanaf 1 woning tot grote projecten: wij zorgen voor houten kozijnen van topkwaliteit, snel geleverd tegen scherpe prijzen. Onze kozijnen worden op maat gemaakt, maar we hebben ook standaard afmetingen beschikbaar. Met ons BENG- en NOM-Kozijn® voldoe je altijd aan energieprestatie-eisen en ben je verzekerd van de beste kwaliteit. We bieden diverse houtsoorten aan en onze kozijnen kunnen o.a. voorzien worden van HR++ glas, triple glas (HR+++), mat glas (colorbel), glas met roeden en veiligheidsglas.

Job Huisman
INFORMATIE & ADVIES
JOB HUISMAN
ACCOUNTMANAGER
jhuisman@webo.nl
+31(0)611 97 69 01

BENG- en NOM-Kozijn®

Houten kozijn van WEBO volgens BENG en NOM

BENG- en NOM-Kozijn®

Met het BENG- en NOM-Kozijn® ben je klaar voor 2050! Deze houten raam- en deurkozijnen bieden uitstekende isolatiewaarden, waardoor de warmte en energie behouden blijft in het gebouw. De kozijnen behalen een U-waarde tot 0.8 / 1.0 en bieden enorme vrijheid in design, houtsoort en afwerking. Zo is er altijd een passend kozijn voor jouw project.

Het BENG-Kozijn® kan in de toekomst voorzien worden van triple glas. Hierdoor voldoe je altijd aan de eisen, zowel nu als in de toekomst.

MAATWERK
HR+++ GLAS
U-WAARDE TOT 0.8
COMBINEREN MET HSB-ELEMENTEN

Eiken-Kozijn®

Eiken-Kozijn®

Het Eiken-Kozijn® heeft een robuuste uitstraling en brengt een gebouw esthetisch naar een hoger niveau. Het Europese eikenhout is uitermate geschikt voor raam- en deurkozijnen met grote afmetingen. Het Eiken-Kozijn® kan zowel binnen als buiten toegepast worden met een transparante afwerking en een U-waarde tot 0.8.

GROTE AFMETINGEN
TRANSPARANTE AFWERKING
BINNEN EN BUITEN TOEPASBAAR
EUROPEES EIKENHOUT

HoutAlu-Kozijn®

HoutAlu-Kozijn® van WEBO

HoutAlu-Kozijn®

Een moderne en strakke uitstraling gecombineerd met minimaal onderhoud: dat is het onderhoudsarme HoutAlu-Kozijn®. Met een aluminium buitenzijde en hout aan de binnenzijde, biedt dit kozijn een ideale oplossing voor hoogbouw. De binnenzijde kan naar wens geschilderd worden in iedere gewenste kleur of voorzien worden van een transparante afwerking. Kozijnen met HR++ glas voldoen aan de BENG-norm en kozijnen met triple glas maken je pand NOM.

ONDERHOUDSVRIJ
U-WAARDE 0.64
IDEAAL VOOR HOOGBOUW
COMBINEREN MET HSB-ELEMENTEN

Hardhouten kozijnen

Hardhouten kozijnen

We hebben alle duurzame hardhoutsoorten in ons assortiment, zoals eikenmahoniemerantiiroko en oregon pine. Naast hardhout kun je ook kiezen voor andere duurzame houtsoorten, zoals lariks, douglasAccoya®bamboegrenen etc. De houten kozijnen worden voor de woning- als utiliteitsbouw geproduceerd in binnen- en buitenland. Met ons geautomatiseerde productieproces leveren we maatwerk kozijnen op de bouwplaats met minimale doorlooptijd. Desgewenst kunnen we ook de montage uit handen nemen.


HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Certificeringen en innovatie

WEBO levert kozijnen onder het KOMO®-keurmerk. Daarnaast is het toegepaste (hard)hout PEFC– en-of FSC®-gecertificeerd (STIP®). Als innovatieve bouwpartner streven wij naar het verduurzamen van het bouwproces. Zo hebben we het Circulair-Kozijn® ontwikkeld, dat bestaat uit twee delen. De buitenzijde kan eenvoudig vervangen worden, terwijl de binnenzijde beschermd wordt tegen weersinvloeden.

Ook voor aluminium kozijnen – die een hoge CO2-impact hebben tijdens de productie – heeft WEBO een alternatief gevonden: door hout en aluminium te combineren. Met het HoutAlu-Kozijn® heb je aan de binnenzijde de warme uitstraling van hout, terwijl de strakke look van aluminium aan de buitenzijde behouden blijft. Het Hout-Alu-Kozijn® isoleert beter en is bovendien onderhoudsarm.


LEUK OM TE WETEN
Wist je dat hardhouten kozijnen 1,5 tot 3 keer langer meegaan dan kunststof kozijnen?

Een hardhouten kozijn gaat namelijk 75 jaar mee, terwijl een kunststof kozijnen maar 25 tot 50 jaar meegaan.

Kies je voor een houten kozijn, dan draag je bij aan het terugdringen van de opwarming van de aarde. Het gebruik van hout is volledig CO2-neutraal.

Glas-upgrade

Glas-upgrade

Om nog beter te antwoorden op de duurzame vraag van opdrachtgevers en aannemers, heeft WEBO ervoor gezorgd dat van elk WEBO kozijn het HR++ glas vervangen kan worden door triple glas in de toekomst. Nieuwe kozijnen voldoen dus niet alleen nu aan alle eisen, maar zijn ook klaar voor de toekomst.

Combineren met HSB-elementen

Kies ook voor een combinatie met onze HSB-elementen. Ons BENG-Element® heeft een RC-waarde van 4,5 tot 5 en ons NOM-Element® bereikt een waarde tot 8,0. Door kozijnen en HSB-elementen te combineren, ontstaat een kortere bouwtijd en voorkom je faalkosten. Met Steigerloos® Bouwen gaan we nog een stap verder: door de elementen in de fabriek al te voorzien van een buitenschil.

Veelgestelde vragen

Voor welke projecten kan ik een offerte aanvragen?

Wat kosten houten kozijnen?

Hoe snel ontvang ik mijn offerte?

Welke concepten biedt WEBO aan?

BENG- OF NOM-KOZIJN®


Brandwerende kozijnen 30 minuten / 60 minuten
De kozijnen van WEBO zijn – afhankelijk van de attesten – 30 tot 60 minuten brandwerend.

68 mm / 90 deuren en ramen
De dikte van het kozijn in combinatie met het HR++ glas of triple glas, zorgt ervoor dat je voldoet aan de BENG / NOM-eis.

U-waarde 1.0 / 0.8
Het BENG-Kozijn® is zeer isolerend en behoudt zo de energie en warmte in het gebouw. Het NOM-Kozijn® behaalt zelfs een U-waarde van 0.8, waardoor je bijdraagt aan een volledig energieneutraal gebouw.

HR++ glas / triple glas
HR++ glas draagt bij aan warmte- en energiebehoud en triple glas zorgt voor optimaal warmtebehoud, zonder energieverlies.

LEES ALLE PRODUCTEIGENSCHAPPEN

Brandveiligheid

Zowel de brand- en rookwerende houten en hout-aluminium kozijnen én deuren van WEBO bieden 30-60 minuten weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag naar een ander compartiment (WBDBO). De kozijnen en deuren zijn gecertificeerd volgens de NEN-EN 16034, waardoor de brandwerende draaivalramen en uitzetramen (met en zonder zijlicht) de juiste CE-markering dragen. Een standaard brandwerend kozijn draagt een CE-markering conform de NEN-EN 14351-1.

Houten kozijnen offertes

Het aanvragen van offertes kan via het onderstaande formulier, via 12Build, telefonisch of per e-mail. Heb je vragen over de mogelijkheden van onze houten kozijnen? Neem gerust contact met ons op; wij helpen je graag verder!

Let op: WEBO biedt houten kozijnen aan vanaf 1 woning tot grote projecten voor de woning- en utiliteitsbouw. Ben je op zoek naar enkele stuks? Vraag dan je offerte gratis en vrijblijvend aan bij onze partner Kozijnshop.

Vraag online je offerte aan

Brochure aanvragen

Download de STABU bestekteksten

Samples

Wil je bij aanvang van een project de houtsoort of kleur goed kunnen beoordelen? Geen probleem! Wij sturen graag een sample van de gekozen houtsoort inclusief aflak naar je toe, zodat je de uitstraling van de kozijnen goed kunt ervaren. Ook standaard kozijnen op maat zijn bij ons verkrijgbaar.

Anderen bekeken ook:

Back to top