Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Kozijnen met grote afmetingen

Kozijnen met grote afmetingen

Heb je een kozijn nodig met grote afmetingen? Dan biedt het Eiken-Kozijn® de uitkomst! WEBO maakt het mogelijk om met slimme toepassingen eikenhout te verwerken tot grote en luxe kozijnen. Het kozijn is zowel binnen als buiten toepasbaar, ook voor raam- en deurkozijnen met grote afmetingen.

Eiken kozijnen: kies voor uitstraling

Kozijnen zijn bepalend voor de uitstraling van een gebouw. Wie bewust kiest voor de kracht van hout, komt uit bij eiken kozijnen. Met het Eiken-Kozijn® kunnen we grote en bijzondere afmetingen realiseren en het hout zowel binnen als buiten voorzien van een transparante afwerking. De kozijnen voldoen standaard aan de BENG- of NOM-eis en kunnen uitgevoerd worden met HR++ of triple beglazing.

Met het Eiken-Kozijn® realiseren we jouw ontwerpuitdagingen! Voor projecten vanaf 1 woning tot grote projecten zijn wij een betrouwbare partner.

Binnen en buiten toepasbaar

Dankzij een uitvoerig onderzoekstraject weet WEBO als een van de weinige partijen hoe eikenhout binnen én buiten op een duurzame wijze toegepast kan worden. We gingen al aan de slag voor o.a. Stadhuiskwartier te Deventer en Gare Maritime Brussel. Inmiddels werkt WEBO al zo’n 10 jaar met BIM. Onze engineers zijn altijd op de hoogte van de laatste BIM-standaarden en worden continu bijgeschoold.

Back to top