Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Steigerloos® Bouwen - Hofbadtoren Den Haag

Duurzame gevel met HSB

Een duurzame gevel? Zo doet WEBO dat!

Al vele jaren is WEBO specialist in de productie van houten kozijnen en houtskeletbouw-elementen. We werken met verschillende houtsoorten, uitsluitend uit duurzaam beheerde bossen met een STIP-certificaat. Daarnaast zijn we in het bezit van een KOMO-keurmerk en worden de producten geleverd met HOUT100% zekerheid. Door gebruik te maken van verantwoord hout leveren we een bijdrage aan een duurzame toekomst. Benieuwd hoe we een duurzame gevel realiseren met onze producten? Lees dan verder!

INFORMATIE & ADVIES
NIEK TROOST
ADVIES & ONTWERP
ntroost@webo.nl
+31 6 10 97 83 73

HSB-Elementen

HSB-Elementen

HSB-elementen zijn zeer geschikt voor de woning- en utiliteitsbouw. Door te werken met prefab elementen kan de aannemer de bouwtijd aanzienlijk verkorten en faalkosten voorkomen. Ook hogere prestaties en een aangenaam binnenklimaat zijn belangrijke voordelen. Dit realiseren we met het BENG- en NOM-Element®.

Het BENG-element® behaalt een Rc-waarde tussen de 4,5 en 5,0 en het NOM-Element behaalt zelfs een Rc-waarde tussen de 5,5 en 8,0. Door de natuurlijk isolerende eigenschappen van hout te combineren met slimme isolatietechnieken kunnen we een complete Nul-op-de-Meter gevel realiseren.

HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

In combinatie met een kozijn?

We kunnen een HSB-element in de fabriek al combineren met het BENG- of NOM-Kozijn®. Bij hoogbouw wordt vaak voor de combinatie met het onderhoudsarme HoutAlu-Kozijn® gekozen. De kozijnen van WEBO voldoen standaard aan BENG en NOM en zijn klaar voor 2050. We bieden de keuze uit diverse duurzame houtsoorten, zoals Meranti, Mahonie, Accoya®, Lariks, Eiken etc.

LEUK OM TE WETEN
Wereldwijd worden HSB-wanden toegepast als bouwmethode. Zo is 90% van alle woonhuizen in Canada en de Verenigde Staten opgetrokken in houtskeletbouw-elementen.

Wanneer we kijken in Europa, zien we dat vooral in Midden-Europa en Scandinavië veel gewerkt wordt met prefab HSB-elementen. Vanwege de hoge isolatiewaarden en de snelle bouwmethode is houtskeletbouw zowel populair bij laag- als hoogbouw.

Of helemaal Steigerloos®?

Of helemaal Steigerloos®?

Met Steigerloos® Bouwen gaan we naast het prefab plaatsen van kozijnen nog een stap verder: door het element in de fabriek al te voorzien van een complete buitenschil. Hierbij is de gevelarchitectuur eindeloos. Denk aan afwerkingen van houtminerale gevelstenenzonnepalenplaatmateriaal of stucwerk.

HSB-elementen houden de warmte in een gebouw langer vast en zorgen voor een prettig binnenklimaat. Bouwen met HSB betekent bouwen aan de toekomst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Duurzaam en snel bouwen

Benieuwd wat we voor jouw bouwproject kan betekenen?
Bespreek dan je wensen met Niek Troost; hij denkt graag met je mee.

Brochure aanvragen

Download de STABU bestekteksten

Vraag online je offerte aan

Anderen bekeken ook

Timmerfabriek van kozijnen en HSB-elementen
HSB-details
BENG- en NOM-Element®

Back to top