Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Nautique Living Amsterdam

In Amsterdam Noord ligt studentencomplex Nautique Living. Dit complex bestaat uit zelfstandige studentenwoningen met eigen keuken en badkamer. WEBO heeft voor dit project verschillende woonblokken voorzien van HSB-elementen. Na een goede start met blok A in samenwerking met Pleijsierbouwgroep, mochten wij ook Blok E uitvoeren.


Meer weten over onze producten?

Te Amsterdam Noord is de realisatie gestart van enkele honderden studentenwoningen/appartementen. De studentenwoningen zijn tot stand gekomen in nauw overleg met de studenten zelf. De woningen zijn aangepast aan de wensen van de hedendaagse student. De woningen hebben bijvoorbeeld een eigen keuken en badkamer.

Het aandeel van WEBO in dit project zijn de HSB-elementen die zijn weggewerkt achter de gevel. De bijna 8000 m2 HSB-elementen zorgen voor de juist isolatie van de studentenwoningen. En worden momenteel nog uitgeleverd.

Er wordt een complex gerealiseerd waar ontspannen, studeren, sporten en werken centraal staan. Onze fotograaf heeft ter plekke enkele foto’s gemaakt van dit pand. HSB-elementen, maar ook Steigerloos® bouwen heeft veel mogelijkheden als het gaat om prefab bouwen. Benieuwd? Neem contact met ons op.

Bekijk ook deze projecten
Back to top