Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Van Timmerfabriek Webo naar WEBO

WEBO, uitvinders in de timmerindustrie

Is het een transformatie of is het groei, wij zijn er nog niet over uit. Dat we met de tijd mee veranderen, mag duidelijk zijn. Als timmerfabriek produceer je houten kozijnen en HSB-elementen. WEBO produceert en engineert veel meer dan de basis. We zijn een meedenkende en betrouwbare partner voor de levering van kozijnen, HSB-elementen, Steigerloos Bouwen®, Kies-Je-Kozijn, en hout-innovaties.

Als bouwer of renoverende partij ben je bij WEBO aan het juiste adres. We denken zelfs met architecten mee in de realisatie van prachtige projecten. We timmeren hard aan de weg met onze eigen visie op bouwen en de realisatie van prachtige projecten.

Van Timmerfabriek Webo naar WEBO

Wermers Borne gaf ons de basis om verder te groeien tot wie we zijn geworden, namelijk een innovatieve club uitvinders. Ons timmermansoog voor processen in de bouw levert – vanuit de basis – doordachte oplossingen op. Daarom ook: ‘WEBO, Uitvinders in de Timmerindustrie’. De huisstijl kleur en uiting sluiten hier naadloos op aan. We geven de branche opnieuw kleur, en zeg nou zelf, dat is toch goed gelukt?

Veranderingen staan niet voor een zwakte, maar voor een kans. We hebben afgelopen maanden met veel plezier onze nieuwe huisstijl uitgerold, en zijn al een veel besproken onderwerp geweest binnen de bouw. We zijn niet standaard, we produceren namelijk industrieel vervaardigde producten waarbij BIM, LEAN en het vervaardigen onder duurzame certificering een belangrijke factor spelen.

Een andere look en feel, met dezelfde service en vakmanschap.

Back to top