Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

MVO

SAMEN WERKEN WE AAN EEN BETERE LEEFOMGEVING

MVO – WEBO gelooft dat als je beter bouwt, je beter leeft. Het is de gedachte achter bij alles wat we ondernemen en produceren. Door mee te werken aan een betere invulling van de leefomgeving, waarborgen we de zorg voor mens en milieu. Vandaar dat we ons MVO-beleid in de praktijk te brengen en waar nodig altijd bereid zijn deze toe te lichten.

Onze insteek

Wij als uitvinders in de timmerindustrie hebben een aandeel in de duurzaamheid van vandaag en morgen. Dit zijn de manieren waarop we daar nemen de volle verantwoordelijkheid voor nemen:

  • Voorop lopen in circulair bouwen en soortgelijke trajecten. Daarin kiezen we de weg die volgens ons het meest duurzame resultaat oplevert. Een oud gebouw is geen afval maar een grondstof. Of nog beter gezegd: een bouwstof voor nieuwe ontwikkelingen.
  • Bedreigingen zien als kansen en doorgaan waar anderen zich ophouden of zelfs zich erbij neerleggen.
  • Voldoen aan en beschikken over FSC- en PEFC-certificering.
  • Anticiperen op de CO2 die een gebouw uitstoot of juist de maatschappij inbrengt.
  • Samenwerken in de gehele keten, van toeleverancier tot eindgebruiker.

Van iedereen, voor iedereen

Zoals iedereen bij WEBO eigenlijk een beetje uitvinder is, zo wil ook al ons personeel actief bijdragen aan een betere leefomgeving. Het geeft onze HR de kans om ontwikkeling op individueel niveau bij te sturen. Zodanig dat iedere medewerker met haar eigen persoonlijke verbeteringen ook direct bijdraagt aan de duurzaamheid van onze organisatie en de impact die wij gezamenlijk hebben op onze leefomgeving.

Kansen

MVO is voor ons als uitvinders in de timmerindustrie een kans in de breedste zin van het woord. Vooral de uitvinders van morgen willen we een breed scala aan mogelijkheden bieden om de wereld van morgen prettig te maken en te houden. Kennis, wijsheid en innovatie zijn de basisbeginselen. Als we samen oog hebben voor mens, milieu en welvaart behouden we de duurzaamheid van de wereld het langst.

Back to top