Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Timmerfabriek die meedenkt in het proces.

Timmerfabriek WEBO

Je bent op zoek naar een vakkundige partij die kan voorzien in de productie van houten kozijnen of HSB-elementen? WEBO levert op dat gebied al vele jaren vakwerk. Onze timmerfabriek heeft het al vele projecten tot een succes weten te brengen, waarbij kwaliteit op meerdere aspecten benaderd kan worden, we zien ons zelf als echt uitvinders in de timmerindustrie. Gepast is daarom te zeggen dat we zoveel meer zijn dan een timmerfabriek. We zijn een meedenkende partij in het bouwproces.

Wat doet een timmerfabriek?

Als timmerfabriek denken wij mee met architecten, bouwers, woningcorporaties, ZZP-ers en vele andere partijen. We zien ons als een echte spil in het web, waarbij de balans tussen de mogelijkheden van houten kozijnen en HSB-elementen gevonden moet worden. Sinds 1922 zijn wij al werkzaam als timmerfabriek in de timmerindustrie. Destijds door de familie Wermers in Borne, daar komt ook onze naam vandaan als timmerfabriek WErmers BOrne. Op zoek naar Timmerfabriek Kozijnen, neem dan contact met ons op!

Waarom zult u voor ons als timmerfabriek moeten kiezen?

WEBO als timmerfabriek heeft veel voordelen. Enkele hiervan zijn:

  • Jarenlange ervaring
  • Grote productie capaciteit
  • Doordachte engineering in BIM
  • Meedenkend vermogen in (moeilijke) projecten
  • De kennis op meerdere fronten, bijvoorbeeld van circulair bouwen

Certificering FSC® en PEFC als Timmerfabriek

Onze kozijnen en HSB-elementen zijn standaard voorzien van PEFC en FSC® certificering, waarmee we onze duurzaamheidsvisie nogmaals willen benadrukken. We zien als timmerfabriek duidelijk meerwaarde om te bouwen voor vandaag, met een visie op de toekomst.

Zijn we nog wel een timmerfabriek?

Om eerlijk te zijn niet meer, we zijn innovatieve club uitvinders die de mogelijkheden binnen de bouw en de timmerindustrie verkennen. Neem bijvoorbeeld het Stadhuiskwartier te Deventer, waar we met onze eigen visie een prachtig project van hebben weten te maken. Zeg nou zelf!? Wil je ook houten kozijnen voor uw project? wij als timmerfabriek staan je graag te woord. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Back to top