Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Kozijnen volledig op maat!

Kozijnen volledig op maat!

Een project of woning waarvoor u maar een aantal kozijnen nodig heeft? Daarvoor wilt u natuurlijk niet lang wachten op een offerte en lange levertijden. Daarvoor heeft WEBO iets bedacht, kozijnen op maat vanaf 1 woning. Een korte doorlooptijd, snelle levering en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Gaat u voor hout of hout aluminium?

Bij WEBO hebben we veel soorten kozijnen in productie. Zo hebben wij het houten kozijn waarmee u kunt voldoen aan de BENG- en NOM-norm van de overheid. Daarnaast zijn deze kozijnen duurzaam, hout houdt namelijk CO2 vast, en hebben ze weinig onderhoud nodig.

Maar wilt u volledig onderhoudsvrij, dan hebben we ook het HoutAlu-Kozijn®. Aan de buitenzijde onderhoudsvrij en strak aluminium wat zorgt voor een design look. Maar aan de binnenzijde sfeervol hout, hierdoor behoudt uw interieur de warmte uitstraling. Het beste van beide werelden!

Mogelijkheden zijn eindeloos

Zowel het houten kozijn als HoutAlu-Kozijn® is volledig naar smaak en maat af te stellen. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan het soort hout? We kunnen de kozijnen produceren in Accoya®, eiken, meranti, lariks en nog veel meer.

Of heeft u misschien al nagedacht over de kleur? Want het grootste voordeel: de kozijnen zijn als totaalproduct te bezorgen, helemaal kant-en-klaar. Bij een compleet kozijn kunt u voorlak, aflak, bescherming en glas verwachten. Maar bovenal in de kleur naar keuze.  Hierdoor bent u geen schilder meer nodig!

Ongeacht welk kozijn u kiest, deze is volledig op uw smaak af te stemmen. Want de mogelijkheden zijn eindeloos. En moet het project met BIM worden voorbereid? Dan is dat geen probleem!

Graag laten wij u zien wat we zoal hebben gerealiseerd:

Wilt u meer weten over de prijs of mogelijkheden voor uw project? Twijfel dan niet en vraag kosteloos uw offerte aan.

Of neem contact op met onze accountmanager.

Wilrik Nijhuis
Accountmanager
+31(0)6 10 03 25 95
wilriknijhuis@webo.nl

Back to top