Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Afzelia kozijnen

Afzelia kozijnen

De afzeliasoorten staan bekend om hun uitstekende eigenschappen, waarvan doussié doorgaat als de beste van de familie. De houtsoort werkt minimaal en heeft natuurlijke duurzaamheidsklasse 1, wat wil zeggen dat het een zeer duurzame houtsoort is. Het meeste Afzelia hout wordt verkregen uit Afrika. De kleur wordt mede bepaald door het groeigebied van de houtsoort. De houtsoort kan oranjebruin, geelbruin of roodbruin zijn. Er is tevens een Aziatische afzeliasoort doordat de houtsoort bijna niet werkt.

De houtsoort wordt tevens genoemd in de KVT richtlijnen. Waarin de houten gevelelementen worden omvat en daardoor KOMO certificatie hebben verkregen.
WEBO maakt houten kozijnen van Afzelia hout. WEBO is al ruim 40 jaar een vakkundige partij in de productie van houten kozijnen. Waarbij het oog heeft voor duurzame houtsoorten en certificatie op het gebied van duurzaam bosbeheer.

Back to top
error: Deze content is beschermd