Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Klanten kiezen voor complete kozijnen

Ruim 70% van onze klanten kiest voor complete houten kozijnen

Onze collega Niek-Willem Oskam legt uit waarom de klant voor dit concept kiest. Ruim 70% van onze klanten die houten kozijnen bij ons afnemen, kiezen voor een compleet product. Dat wil zeggen; een kozijn voorzien van glas en aflak, het voordeel hiervan is dat er minimale werkzaamheden op de bouw hoeven plaats te vinden. Een af-fabriek product heeft zijn intrede gedaan bij WEBO enkele jaren geleden en heeft zich hedendaags door ontwikkeld tot een totaal concept. Waarbij de keuze er ook is om de gehele gevel te leveren. Om terug te komen op de kozijnen, geeft het rust en overzicht op de bouwplaats. Er hoeft geen glaszetter te komen en op het schilderwerk en beslag montage kan tevens bespaard worden, doordat deze werkzaamheden al verricht zijn.

Wat koop je dan bij een compleet kozijn? Natuurlijk, kan dit aangepast worden aan uw eigen wensen, maar vanuit de basis koop je bij een ‘compleet kozijn’ het volgende:

  • Voorzien van grondverf
  • En aflak
  • Glas
  • Montage, door een vakkundige partij
  • Levering
  • Voorzien van beschermingsfolie
  • Voorzien van 6 of 10 jaar SGT-garantie

Engineering in BIM

Tevens is het kozijn vakkundig geëngineerd in uw BIM-model, wat zorgt voor een snel productieproces. De machine die alle bewerkingen uitvoert, wordt rechtstreeks aangestuurd vanuit data die voortkomen uit uw BIM-model.

Houtsoorten

WEBO gebruikt voor de productie van houten kozijnen alleen duurzame houtsoorten voorzien van PEFC en FSC certificatie. Iroko, mahonie, meranti, eiken en Accoya® zijn bijvoorbeeld enkele van deze houtsoorten waar we u graag meer over vertellen.

Bescherming en levering

Het kozijn is voorzien van goede bescherming door middel van een folie aan de binnen- en buitenzijde om het kozijn met het glas en aflak te beschermen. De praktijk heeft uitgewezen dat een folie de ruwheid van de bouw en het weer prima kan weerstaan. WEBO levert volgens het JIT principe. JIT levering staat voor Just in Time, wat wil zeggen dat we op tijd uw bestelde kozijnen leveren op de bouwlocatie. Dit voorkomt zoveel mogelijk dat het kozijn beschadigd, of gestolen kan worden op de bouwlocatie. Onderzoeken hebben uitgewezen dat er een positieve relatie is tussen de kosten op de bouw ten opzichte van een JIT levering. We streven met ons JIT principe naar een ‘Packed for the work process’. Waarbij op de bouwlocatie snel aan de gang gegaan kan worden met de afgeleverde producten. Hoe het JIT principe vormgegeven wordt is natuurlijk in overleg met de bouwer.

Strenge eisen

Het houten kozijn voldoet aan strenge eisen die gesteld worden aan geluid, isolatiewaardes en duurzaamheid. Wij zien alleen maar voordelen van complete kozijnen en jij? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Back to top