Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

HSB details

HSB details

HSB details zijn erg belangrijk bij het prefab proces. Als specialist in HSB- elementen weten wij – WEBO – daar alles van. Houtskeletbouw is een bouwmethode die vele voordelen kent, zoals:

  • Lichte, maar toch sterke constructie
  • Van nature warmte-isolerend
  • Snelle bouwtijd
  • Hoge RC-waarde (>rc8)
  • Flexibel

Berekening

Hoewel onze houten binnenspouwbladen en HSB-elementen geen deel uitmaken van de bouwkundige hoofconstructie komt er constructief nog wel aardig wat bij kijken. Zo worden de HSB-elementen van WEBO gecontroleerd op sterkte, vervorming, stabiliteit en windbelasting.

Ankerwerk

Indien gewenst kan WEBO de berekening van het ankerwerk voor u verzorgen. Met de juiste HSB details en de daarbij behorende ankers, kunnen de elementen goed aan de hoofdconstructie worden verankerd. Daarnaast is de windbelasting in de meeste gevallen maatgevend. We geven graag meer uitleg over ons Click en span systeem.

HSB details

Vanwege deze voordelen wordt houtskeletbouw tegenwoordig veel toegepast. Om een soepele voortgang van de bouw te garanderen hebben wij een aantal HSB details voor je geselecteerd. Neem voor meer informatie over HSB details contact met ons op

Back to top