Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Aluminium, hout óf hout én aluminium kozijnen?

Aluminium, hout óf hout én aluminium kozijnen?

Kozijnen maken een gebouw, kozijnen geven uitstraling. En voor uitstraling gaan we allemaal, we creëren plekken waar we ons prettig voelen. Daarom is de keuze voor aluminium of hout erg van belang, ze hebben grote verschillen. Als uitvinders in de timmerindustrie zochten we een middenweg. We combineren namelijk het beste van twee werelden: de warme uitstraling van hout aan de binnenzijde én de strakke uitstraling van aluminium aan de buitenzijde.

Op een rijtje…

Om de verschillen eens even goed onder de loep te nemen, sommen we de voordelen van beide producten op. Om bijvoorbeeld te beginnen met aluminium.

  • Aluminium is een licht maar ook stevig materiaal
  • Aluminium heeft een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk
  • En niet te vergeten; de strakke uitstraling

Als houtliefhebbers zijn we fan van houten kozijnen. Maar zoals we eerder benoemden hebben beide producten uitstraling. Soms hebben projecten het beste van twee werelden nodig.

  • Hout is een natuurlijk, duurzaam én circulair materiaal met een warme uitstraling
  • Hout heeft hoge isolatiewaarden en is daarmee energiebesparend
  • En óók hout heeft een lange levensduur én is onderhoudsvriendelijk

Als innovatieve bouwers snappen we dat je vrijheid wilt bij het ontwerpen van je kozijnen. Houtsoort, kleur, type aluminium profiel, alles is naar eigen smaak te bepalen. Geen ontwerp is te gek voor dit flexibele en moderne kozijn! Kortom: een gouden combinatie met weinig onderhoud.

Referenties zijn het bewijs…

Enthousiast geworden over het HoutAlu-Kozijn®? Vraag hieronder dan in enkele stappen een gratis, vrijblijvende offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN
Back to top