Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

WEBO’S NIEUWE STANDAARD, HET BENG EN NOM-KOZIJN®

WEBO’S NIEUWE STANDAARD, HET BENG EN NOM-KOZIJN®

U-waardes van 0.8 en 1.0, 68 en 90 mm ramen en deuren, HR++ en triple beglazing. Energieneutrale gebouwen in 2050? WEBO is er klaar voor. WEBO heeft altijd de materialen en technieken gehad om te bouwen aan een betere leefomgeving. Duurzaamheid, circulariteit en stikstofpositiviteit zijn voor haar kernbegrippen. 

Dankzij WEBO’s 30-jarige ervaring met kozijnen, HSB-elementen en Steigerloos® gevelelementen gebaseerd op hout, streven we met deze vernieuwende producten naar een verdere verduurzaming van de bouwsector. Want als uitvinders in de timmerindustrie zitten we nooit stil, we blijven ontwikkelen en innoveren. Lees meer over ons BENG en NOM-Kozijn®.

Klaar voor 2050

Klaar voor 2050? Met WEBO’s BENG en NOM-Kozijn® heb je geen zorgen. Het BENG-Kozijn® met 68mm ramen en deuren zorgt in combinatie met HR++-glas voor een kozijn met een isolatiewaarde van 1,0. Het NOM-Kozijn® met 90 mm ramen en deuren zorgt in combinatie met triple glas voor een kozijn met een isolatiewaarde van 0,8.

Jouw BENG-Kozijn® over een aantal jaren transformeren naar een NOM-Kozijn®? Het dubbelglas van het BENG-Kozijn® kan gemakkelijk vervangen worden door het triple glas van het NOM-Kozijn®.

Zo voldoe je aan de eisen van 2050 én draag je bij aan de verduurzaming van de bouwsector, doordat hout CO2 vasthoudt.

De voordelen van BENG en NOM

Er zijn veel voordelen te benoemen van het BENG en NOM-Kozijn®. Zo krijgt uw woning bij een renovatie met het NOM-Kozijn® een enorme energetische verbetering.

Hout heeft veel voordelen. Houten kozijnen zijn een grote factor als het gaat om een betere thermische gebouwschil met een goede isolatiewaarde, oftewel U-waarde. Als grondstof voor bouwmaterialen, maar ook in de vorm van bouwelementen, zoals houten kozijnen, ramen en deuren, is hout; isolerend, duurzaam en circulair, stevig, gemakkelijk herstelbaar en licht van gewicht. Daarnaast geven houten kozijnen een warme uitstraling aan in- en exterieur.

Bij WEBO staat de wens van de klant altijd centraal. De BENG en NOM-Kozijnen zijn in verschillende houtsoorten, afmetingen en kleuren te verkrijgen.

Ben jij al klaar voor 2050? Kies voor BENG en NOM-Kozijnen, kies voor een grote stap richting duurzaamheid en circulariteit. Meer lezen?

Back to top