Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Uw kozijn op maat, kant en klaar!

Uw kozijn op maat, kant en klaar!

U kent het wel, u heeft een project aangenomen en heeft snel houten kozijnen nodig. Ze hebben ook nog eens werkvoorbereiding nodig en het duurt toch zo lang totdat u de offerte ontvangt! Dan moet u nog een schilder zien te regelen en een glaszetter. Ondertussen blijft de klok tikken..

VLIEGENSVLUG BIJ U THUIS

Snel een prijs en snelle levering. De kozijnen, ramen en deuren worden gratis geleverd en kunnen meteen gemonteerd worden bij uw nieuwbouw- of renovatieprojecten vanaf 1 woning.

GEEN WERKVOORBEREIDING, GEEN SCHILDER

Uw houten kozijnen worden als totaalconcept geleverd, kant-en-klaar dus. Compleet met voorlak, aflak, bescherming, glas en ook geschilderd in kleur naar keuze. Maar het houdt hier nog niet op, want u kunt zelfs kiezen tussen houtsoorten. Zo bieden wij bijvoorbeeld Accoya®, mahonie, meranti, eiken, lariks en nog veel meer om ervoor te zorgen dat uw kozijnen er uit zien zoals u wilt. U maakt een grote stap richting duurzaamheid en circulariteit, door het gebruik van hout.

Als uw project werkvoorbereiding of engineering in BIM vergt, doen wij dit voor u!

JARENLANG ONDERHOUDSVRIJ

Of u nou aannemer of particulier bent, als u voor houten kozijnen gaat, is onderhoud geen punt. Doordat de kozijnen van dit natuurlijke materiaal worden gemaakt, draagt u bij aan de verduurzaming van de bouwsector, doordat hout CO2 vasthoudt. Zo kunnen de kozijnen uitermate hoge isolatiewaardes behalen en daarom voldoen aan BENG- en NOM-eisen, voor maximaal energiebehoud.

Past de look van aluminium toch beter bij uw project? Dan kiest u voor een HoutAlu-Kozijn®. Deze geeft het interieur van uw gebouw de warme uitstraling van hout, terwijl u aan de buitenzijde naar een strak aluminium kozijn kijkt. Zo combineert u het beste van de twee werelden. Bekijk hieronder gerealiseerde projecten met het Hout-Aluminium kozijn.

WUR binnenkant 3
Header-HoutAlu-Kozijn®
Bewerkt-3
Kantoorgebouw Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Hout-Aluminium Kozijnen en HSB-Elementen van WEBO
HoutAlu-Kozijn®
Hout-Aluminium WEBO
Draaikiepraam HoutAlu-Kozijn® voor Somerparc aan de Amstel - WEBO
HoutAlu-Kozijn®-voor-Somerparc-aan-de-Amstel
Foto 5@0,5x
Foto 2@0,5x
WUR binnenkant 3 Header-HoutAlu-Kozijn® Bewerkt-3 Kantoorgebouw Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Hout-Aluminium Kozijnen en HSB-Elementen van WEBO HoutAlu-Kozijn® Hout-Aluminium WEBO Draaikiepraam HoutAlu-Kozijn® voor Somerparc aan de Amstel - WEBO HoutAlu-Kozijn®-voor-Somerparc-aan-de-Amstel Foto 5@0,5x Foto 2@0,5x

Wilt u meer informatie over de prijs of mogelijkheden van houten of hout-aluminium kozijnen? Vraag dan hieronder uw offerte aan!

Of neem contact op met onze Accountmanager Wilrik Nijhuis.
+31(0)6 10 03 25 95 of via wilriknijhuis@webo.nl

Back to top