Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Steigerloos® gevelelementen | prefab HSB-elementen met gevelbekleding

Korte bouwtijd, hoog kwaliteitsniveau, voldoen aan BENG en NOM, vrijheid in gevelarchitectuur, hoogbouw en binnenstedelijk bouwen: de prefab gevelelementen van Steigerloos® Bouwen bieden dé uitkomst voor de uitdagingen van bouwend Nederland, zowel nu als in de toekomst.

 • Geen steigermateriaal
 • Maximale bouwtijdverkorting
 • Hoogbouw & binnenstedelijk
 • Brandklasse B

Lees meer informatie

Voldoe aan alle eisen

De Steigerloos® HSB-wanden worden in onze eigen fabriek gemaakt en prefab voorzien van diverse gevelafwerkingen zoals minerale gevelstenen, hout, plaatmateriaal en zonnepanelen. We bieden volledige architectonische vrijheid: denk aan staande en liggende metselwerkverbanden en verspringingen in gevels.

Dankzij de isolerende werking van hout en het toepassen van minerale wol zijn Rc-waardes tot 8,0 mogelijk. Hierdoor kunnen we een complete nul-op-de-meter (NOM) gevel realiseren. Tevens beschikken de elementen over brandklasse B, waardoor ze een uitkomst bieden bij hoogbouw.

STEIGERLOOS BOUWEN

Duurzaam bouwen met gevelelementen

Doordat de prefab gevels kant-en-klaar uit onze timmerfabriek komen, kunnen deze direct vanuit de kraan gemonteerd worden zonder dat hier nog een steiger aan te pas komt! Dit levert grote voordelen op voor de aannemer op de bouwplaats. Bovendien is bouwen met hout CO2-neutraal en wordt er bespaard op transportbewegingen.


Naast een hoogwaardige kwaliteit heeft houtskeletbouw als voordeel dat er onder geconditioneerde omstandigheden in de fabriek gewerkt kan worden. Dit betekent dat je op de bouwplaats minder rekening hoeft te houden met weersomstandigheden.

LEUK OM TE WETEN
Wist je dat de Steigerloos® prefab gevels standaard geleverd worden met beglaasde houten kozijnen?

Hierdoor wordt de bouwtijd nog verder verkort. Met het BENG- of NOM-Kozijn® voldoe je aan alle eisen en ben je klaar voor 2050. Wil je Steigerloos® elementen combineren met hout-aluminium kozijnen? In dat geval biedt het HoutAlu-Kozijn® een onderhoudsarme en duurzame oplossing. Ook aluminium en kunststof kozijnen behoren tot de mogelijkheden.

Nieuwbouw, renovatie en hoogbouw

Nieuwbouw, renovatie en hoogbouw

We realiseren Steigerloos® prefab gevelelementen voor nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten. Bij renovatie kunnen de bewoners in sommige gevallen zelfs in hun woning blijven terwijl de oude gevel in no-time wordt vervangen. Ook voor binnenstedelijke bouwprojecten en hoogbouw tot 70 meter levert Steigerloos® Bouwen een aanzienlijke geld-, ruimte- en tijdsbesparing op. Bovendien zijn de prefab binnenspouwbladen direct wind- en waterdicht na montage.

Bij WEBO ben je altijd zeker van een kwalitatief eindproduct. Onze producten worden standaard geleverd met de volgende certificeringen:

 • KOMO®-certificaten en -attesten, inclusief de Bouwbesluit-aansluitdocumenten
 • ISO 9001:2015
 • Brandklasse B certificaat
 • PEFC– en/of FSC®-certificaten (STIP®)
HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Bekijk ook deze producten

Zij gingen je voor

Bekijk alle projecten

Ga jij ook voor efficiënter, slimmer en duurzamer bouwen?

Naast een snelle bouwtijd en een eenvoudige montage ben je met de Steigerloos® prefab gevelelementen helemaal klaar voor 2050. Benieuwd naar de voordelen van onze producten?

Brochure downloaden

Brochure HoutAlu-Kozijn Vuurvast®

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Bouwtijdverkorting
 • Gevelafwerkingen
 • Brandklasse B
 • Hoogbouw & binnenstedelijk

Vraag online je offerte aan

Back to top