Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Student Experience International Amsterdam

Stijlvol en duurzaam huisvesting voor studenten

Het meest duurzame studentencomplex van de wereld

Voor project Student Experience International Amsterdam (SEI) heeft bouwgroep Pleijsier Bouw een indrukwekkend en stijlvol thuisbasis voor internationale studenten kunnen realiseren. Met drie façades volledig voorzien van zonnepanelen is SEI het meest duurzame studentencomplex van de hele wereld!

In opdracht van Pleijsier Bouw leverde en monteerde WEBO in 10 weken tijd 380 Steigerloos® gevelelementen om het pand van SEI op te maken. Aan de buitenring van het gebouw zijn alle elementen voorbereid op de zonnepanelen die erop komen, en aan de binnenkant voorzien van een houten gevelbekleding gemaakt van Douglas hout.

Amsterdam
Nieuwbouw
Student Experience International Amsterdam - Steigerloos® Bouwen van WEBO
0
Bruto m2
Steigerloos® gevelelementen
0
Kamers
Extended-stay
0
Netto m2
Houten gevelbekleding
Student Experience International Amsterdam - Steigerloos® Bouwen van WEBO

Steigerloos® Gevelelementen

In totaal heeft WEBO 380 Steigerloos® elementen met daarin 640 kozijnen voor SEI geproduceerd. De gevelelementen aan de binnenring van het complex zijn bekleed met Douglas hout, wat een stijlvolle en warme uitstraling geeft.

SEI moest snel en efficiënt gebouwd worden. Met beperkte ruimte om te bouwen en vlakbij een openbare weg was er maar één logische optie, namelijk Steigerloos® Bouwen. Alle elementen worden compleet geleverd met gevelbekleding en ingebouwde buitenkozijnen. Hierdoor neemt de bouwtijd sterk af en is de gevel wind- en waterdicht zodra de elementen zijn gemonteerd.

WEBO logo

Bernard Reuvers
Technical Sales Engineer
breuvers@webo.nl
+31(0)610 84 00 63

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Download de brochure of neem contact op met Bernard Reuvers; hij denkt graag met je mee!

Brochure aanvragen

Back to top