Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

CoC-certificering

CoC-certificering

Door te beschikken over een CoC-certificering(CoC) kan WEBO aantonen dat het FSC® hout scheidt van de niet gecertificeerde houtstapel. (Chain of Custody)  Zowel in de praktijk als in de administratie onderscheiden wij onze houtstromen. En waar gecertificeerde houtstromen gemengd worden met niet FSC gecertificeerd houtstromen, kunnen we aantonen dat het hout niet afkomstig is uit illegale kap of uit bossen met een hoge natuurwaarde zoals oerbossen, en plantages die zijn geplant op de plek waar eerst een tropisch regenwoud was.

We werken eigenlijk alleen met FSC gecertificeerd hout. Daardoor kan de handeling van gescheiden stromen overgeslagen worden. De verwerkings- en handelsketen wordt gecontroleerd in dit proces.

Certificatie

WEBO streeft naar transparantie en geeft daardoor een mogelijkheid om een blik te werpen in de productie. Dat niet alleen ook onze certificatie kunt u weervinden in het downloadcenter. Door duurzaam te innoveren – Participeren wij op de wereld van morgen.

Back to top