Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Luxe voor binnen én buiten met het Eiken-Kozijn®

Luxe voor binnen én buiten met het Eiken-Kozijn®

Als uitvinders in de timmerindustrie zijn we de uitdaging aangegaan om eikenhout écht breed toepasbaar te maken. Dankzij een uitvoerig onderzoekstraject weet WEBO deze luxe houtsoort nu ook voor buiten toe te passen. We gingen al aan de slag voor onder andere Stadhuiskwartier te Deventer en Gare Maritime te Brussel.

We hebben eiken opnieuw uitgevonden.

Het toepassen van Europees eiken in kozijnen kan alleen met veel kennis. WEBO weet met slimme toepassingen het mogelijk te maken om eikenhout te verwerken tot een luxe kozijn. Het eikenhout is niet alleen afkomstig uit Europa, maar het is ook circulair en duurzaam, doordat het beschikt over STIP®-, PEFC- en FSC®certificaten. Voor zoveel mogelijk energiebehoud in uw gebouw, zijn er ook uitermate lage U-waardes mogelijk met het Eiken-Kozijn®.

Het Eiken-Kozijn® is zowel binnen als buiten toe te passen, ook voor kozijnen en deuren met grote afmetingen. Om de mooie uitstraling van het eikenhout te behouden, is een transparante afwerking een goede keuze bij dit hoogwaardige kozijn.

Het Eiken-Kozijn® in beeld

Er zijn u al velen voor gegaan met de toepassing van het Eiken-Kozijn®. Mooie ontwerpuitdagingen zoals Gare Maritime te Brussel en het Stadhuiskwartier te Deventer zijn daar prachtige voorbeelden van.

Gare Maritime te Brussel

Middenin Brussel ontplooien drie oude stationshallen van 175 meter diep zich tot een overdekte stad met winkelruimtes, promenades en horeca. WEBO heeft in 2019 en 2020 2.400 eiken kozijnen en balustrades geëngineerd, geproduceerd en gemonteerd.

Stadhuiskwartier te Deventer

Voor het project Stadhuiskwartier Deventer zijn ruim 6.000 eikenhouten kozijnen ontworpen, gefabriceerd en geplaatst in dit prachtige pand wat vele architectuurprijzen heeft gewonnen.

Meer weten? Neem contact op met accountmanager Job Huisman +31(0)611 97 69 01 of jhuisman@webo.nl).

Of vraag hier in enkele stappen uw offerte aan!

Back to top